- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írom, akkor bocs! Van egy régi raspberry gépem, amire sikerült az android 9et feltelepíteni, teljesen jó meg minden, de sajnos mindig elfordul a kijelző a tvn,"screen amit látunk" nem áll hanem fekszik, na most ferde fejjel nézzem a filmet rajta vagy mi?(
) Hol tudom a kijelző tájolás be állítani függőlegesre? Lehetséges 1általán? A választ előre is köszi!
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Köszönöm a segítségeteket! Újat sajnos nem találtam a neten, csak 5.1 nèl règebbit. Ezt amit még írtál megnèzem, egy próbát megér, ezzel is elvagyok,5.1 droid már nem olyan rossz. Csak a 4gbramból 3mat használ, mert hogy nem x64es. Inteles?! Tabom van. Az is èrdekes hogy a 64gb ból 15gbot használ, a többi ment a levesbe. Shell alatti pendrive bootos telepítéssel telepítettem fel. System.img data.img boot.img ès csinált egy kernel.imgt ami nekem kène. Telepítőjèben lèvő fájlok nem így nèznek ki, pedig akkor egyszerűbb dolgom lenne.
.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, és lehet hogy nem is ide kellene, de nem találtam másik aktív fórumot, van egy onda tabletem jelenleg android 5.1el, szeretnék rá tenni egy frissebb androidot pl 8.1est. A bajom az, hogy azoknál már nem az a kernel van ami támogatná a tabletem, se wifi se touch se hang semmi.Azt szeretném megkérdezni, hogy a tabletemből a jelenlegi kernelt mivel menthetem ki? Mert gondolom ki lehet,Az sem baj nekem ha ubuntu alatt, csak ki lehessen, mert ha a kernelje meg van ami a saját, akkor már linuxot is tehetnék fel rá, ami szintén érdekelne, a válaszokat előre is köszönöm!
Márton. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy onda air v919 ch tabletem, jelenleg android remix os fut rajta, az a bajom, hogy a 64gb tárhelyből csak 7gb lát, Hiába formázom le hiába babrálom mindig 7gb a max amit lát az 64gb ból, Azt szeretném elérni, hogy az összeset lássa, "pendriveon keresztül shelles?! automatikus telepítővel fut végig a telepítő android telepítésekkor. A remix os még tettszene is, csak kevésa szabad hely, hogyan csatolhatnám hozzá, a felnem használt helyeket? A válaszokat előre is köszönöm!
Marci. Ezt a v erziót használom V919 AIR CH DualOS_remixOS2.0_V1.0.5_V5_V7 -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy onda v919 tabletem, és annak a kernel részét szeretném kimenteni, hogy további androiddal kísérletezhessek vele, felszeretném frissíteni az androidot 5.0ról legalább a 8asra. De annak a kernel fájla már nem kompatibilis a tabletemmel. Amúgy jó lenne.A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest