- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
sziasztok
adott egy új i30-as hyundai, rajta olyan fejegységgel amivel nem érhető el wireless android autó.
kábellel kötöm össze a fejegységgel de kb 1-1.5 óra használat után random eldobálja.
ami fura, hogy a fejegység nem látja többet a telefont, míg ki nem húzom és újra be nem dugom a kábelt (néha néha ezt is többször kell megcsinálnom) de a telefon továbbra is tölt. tehát áramot kap ezért én nem gondolnék hibás csatlakozóra/kábelre (bár kábelt már cseréltem, de nem segített)olyan appot keresek ami rögzítene logot, és miután megtörtént a fenti probléma az app segítene kiolvasni hogy mi történt akkor. valami log biztos keletkezik ami segítene rájönni mégis mi a gond (fejegység? csatlakozó? túlmelegszik telefon (mondjuk kézrátétellel ez nem érződik).
galaxy s20, andoird 11 a telefon.
köszi
-
butch3r
senior tag
Sziasztok
tdutok ajánlani olyan ébresztő órát ami telefon átfordítására szundizik?
AMDroidban csak rázás van, de az megterhelő kómásan
Jelenleg AlarmDroidot használom, az tudja ezt a funkciót azonban egy ideje hiába fordítom át, szundizik is 10percet, majd amikor kéne csörögnie kikapcsolja az ébresztést... Frissítésénél valami meghallhatot mert előtte jó voltAz ajánlott appok között egyik se tud ilyet
Köszi
:r -
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
válasz
csaba1203 #105354 üzenetére
szia
neked is p8 lite van?
tudnál erről küldeni print screent? 50km-re van anyám nem tudok ma leugrani ezért hogy rákattintsak de azt mondja hogy ha oda kattint csak törlést ajánl fel a telefon. google-ből pedig nem látom értelmét törölni azokat a névjegyeket amikhez nincs telefon szám hisz emailt, mondjuk még írhat nekik. Ezért kéne csak elrejteni őket telefonkönyvből...
amúgy huawei azt írta, hogy 6.0 alatt nem lehet ilyet ezért kéne külső program.
-
butch3r
senior tag
Sziasztok
Átfutottam a csoprotot de nem találtam egyértelmű választ, ha volt elnézést!
Huawei P8 lite-on 6.0 után a gyári névjegykezlő képtelen arra a "bonyolult" fealdatra, hogy kiszűrje a telefonszám nélküli kontaktokat.
Ezért, tudtok nekem ajnálani olyan névjegykezelő appot amit tudnék telepíteni play storeból és képes erre? Fontos, hogy magyar nyelvű legyen mert anyám hadilábon áll az angollal.
Nagyon köszi
p.s. ingyenes preferált, fizetős ha pár száz ft ok. Tárcsázót és egyéb funkciókat nem baj ha nem okosít fel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest