- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79335424 törölt tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreKöszönöm és Neked is Bozek! 
 Most nincs konkrét feladat, csak az ilyen apró, kis finomságok érdekelnek, amiken csúnyán el tud hasalni egy ilyen egyszerűnek látszó dolog. Nem jó az angolom, de ha jól értettem, akkor más azonosítást kell alkalmazni, ha csak magadnak csinálsz egy programot és mást, ha közzé is akarod tenni. Én egy placebo alkalmazást próbáltam összehozni. Tudom, hogy ez furán hangzik, de az kellett volna, hogy induljon el, de ne jelenjen meg és ne csináljon "semmit", majd pár másodperc után álljon le. Végül app inventorban szerencsétlenkedtem össze egyet, amit 12 néven mentettem. Ezek indítását lehet External Keyboard Helperben az F1-F12 billentyűkhöz rendelni, amiket az automatizáló eseményként érzékel. Ezáltal nem csak az Android alapműveleteihez lehet billentyűt rendelni, hanem bármilyen művelethez. De app inventorban nem találtam olyan opciót, hogy ne jelenítsen meg semmilyen ablakot.
- 

air nagyúr válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetére"Kivéve hogy nem minden rendszerprogramot enged azért letiltani a Droid." Biztosan nem véletlenül. Mondjuk ha ezekből letöröl valamit, az befolyással lehet a rendszer működésére is. Gondolom. Valószínűleg ezért nem engedi tiltani a rendszer. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

crok
 crok mobilizmo
 mobilizmo