- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
xenom0rph #30797 üzenetére
Elvileg a Camera FV-5 (van Lite verziója is) tud ilyet, de csak csökkentett felbontással. Itt elmagyarázzák, hogy miért.
Ilyen progi még a Camera Streak is.Ha csillagászati felvételekhez kell, akkor azt is csinálhatod, hogy készítesz sok rövid expozíciós felvételt, és ezeket egy speciális programmal összeadod. De ez már messzire vezet...
-
kovisoft
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30614 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre még nem kukázom a Firefox-ot.
-
kovisoft
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30595 üzenetére
A Digisport oldalán levő videókat is lejátssza az Opera Mobile Classic?
Mert azokat nekem valamiért eddig egyedül a Firefox játszotta le (csak ezért tartom a telómon, amúgy nem igazán jön be). -
kovisoft
őstag
Akkor viszont én is a Gravity Screen - On / Off progit javaslom. Ez tud közelségérzékelővel ill. mozgásérzékelővel is ébreszteni. Nekem meg ez nem ment, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy nálad meg ez fog menni.
-
kovisoft
őstag
Én a Proximity Tool Extension progit használom. Nagyon keveset fogyaszt, azért szeretem.
Nekem sajnos valamiért nem működik rendesen a Gravity Screen, pedig amúgy az is szimpatikus lenne. -
kovisoft
őstag
válasz
zoltanz #27810 üzenetére
A Better Wifi on/off -ban van olyan opció, hogy csak akkor hagyja bekapcsolva a Wifit, ha sikerült valamivel kapcsolatot lélesítenie ("Only if connected").
Meg lehet adni egy SSID whitelist listát is, ha csak konkrét SSID-khez akar az ember kapcsolódni.
Szerintem jó kis program, ha az ember nem akarja folyamatosan bekapcsolva tartani a Wifit vagy állandóan kézzel kapcsolgatni. -
kovisoft
őstag
válasz
lacko6 #25163 üzenetére
Én a Battery Monitor Widget -et használom, ami a grafikonján mutatja töltésnél a mA értéket. Gondolom persze, hogy nem direkben az áramerősséget méri, hanem az akksi töltöttségi szintjéből számolja azt vissza. Mindenesetre nekem a Jiayu G3-am max 700 mA-t vesz fel, és a Battery Monitor is ezt a 700 mA-t mutatja.
Nyilván ha a töltő sokkal többet is le tud adni, az itt nem jelenik meg, mert a készülék leszabályozza a töltőáramot. De a névlegesnél kisebb töltőáramot szerintem meg kellene mutasson.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz
Orionk #25038 üzenetére
MortPlayer, ez ingyenes, van benne equalizer, lejátszik mappákat is.
-
kovisoft
őstag
válasz
dReFiX #16975 üzenetére
Esetleg próbáld ki a MortPlayert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest