- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Én ezt használtam még anno erre a célra: Abby TextGrabber. PC-n is az Abby Finereader a legjobb.
(#43909) adolfo01: A legjobb megoldás, ha visszaolvasol.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #43758 üzenetére
Konkrétan a PowerAMP-ban lehet mappa szerint is lejátszani. Szóval nem tudom, melyik az a sok lejátszó, de a legismertebb mindjárt tudja is.
A dalszöveghez meg a musiXmatch-et lehet beintegrálni alá. -
Bozek
nagyúr
Engem ebben az zavar, hogy ott marad egy ikon, amire bökve előhozhatod újra a gombokat. Most a GMD Auto Hide Soft Keys-t használom, bár a statusbar-t ez nem tünteti el (azt a szükséges alkalmazások úgyis megteszik). Ha be lehetne állítani az általad említett programban is, hogy húzásra jöjjenek elő a gombok, akkor visszatérnék rá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43571 üzenetére
Valószínű, hogy a munkahelyed ezt használja, attól függetlenül, hogy Te nem látsz a kettő között különbséget. Google Apps
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #43569 üzenetére
Nem céges Google fiókkal használod a telefont?
-
Bozek
nagyúr
válasz
tybsen #43552 üzenetére
Mivel ugyanúgy noinnion csinálta, mint a gReader-t, így gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Amiben több, az például a Google News integráció. Viszont, mint írtam, kiegészítőkkel működik a Feedly is, így a "dupla út" miatt (RSS -> Feedly kiegészítő -> News+) lassabb.
(#43553) raziel01: A gReader is magyar.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tybsen #43545 üzenetére
És most van a gReader fejlesztőjétől egy új program erre a célra, a News+. Valamivel többet tud, mint a gReader, bár ha Feedly-ben vagy OldReader-ben vannak a cuccaid, akkor ajánlottabb az előző, mert gyorsabban dolgozik a letöltéseknél. Én most várom, hátha valamikor akciós lesz a kulcs hozzá, mert 1200 Ft egy kicsit sok érte, főleg, hogy megvettem a gReader Pro-t és annyival többet nem tud a News+.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42981 üzenetére
Van másik, sokkal elegánsabb megoldás is. Az oldalsó menüben a Hide AppLock. Emellett még az Install/Uninstall-t bekapcsolod és kész is a védelem. A futó folyamatokból meg nem tudja kilőni, mert ott is jelszót kér.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #42893 üzenetére
Utolsó hozzászólásom a témában: azok az oldalak, ahonnan zenét lehet letölteni és ilyen reklámokat dobnak fel, biztos, hogy nem legálisan megvásárolható albumokat tartalmaznak, ami pedig warez. A kérdés erre vonatkozott és nem a legális alkalmazásokról, az avast!-ról vagy a data.hu-ról. Ennyi, végzetem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #42881 üzenetére
Már csak azért se hasonlítható össze a két eset, mert a programok ingyenes verzióinál szokott előfordulni ez, hogy más programokat is akar telepíteni. Fizetős programnál nem. Márpedig a zenéért fizetni kell, ingyenes változat nincs belőle.
A másik, hogy esetedben a telepítés közben szólt, hogy akarod-e telepíteni (az más kérdés, hogy alapból be volt pipálva), szóval megkaptad a választási lehetőséget. Az meg, aki nem olvas, csak a tovább gombot nyomkodja, meg is érdemli a sorsát. -
Bozek
nagyúr
válasz
Hardver Arc #42864 üzenetére
Gondolom nem jogtiszta forrásból töltötted le a zenét. Na, ezeket kellene kerülni és akkor nem írna ki hülyeségeket a telefon.
-
Bozek
nagyúr
Reggel szórakozott a Solid Explorer, az alsó menüpontokra folyamatosan összeomlott. Írtam hibajelentést (persze magyarul, mert hirtelen fel se tűnt, hogy lengyel a fejlesztő) és már meg is van a frissítés. Éljen a lengyel-magyar barátság.
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #42693 üzenetére
Jobb esetben.
Igaz, nem a GMail-el, hanem a Facebook-al voltam úgy, hogy már megváltoztattam a jelszavam és még másnap se kérte a telefonon az újat, hanem ment, mintha mi se történt volna. Persze erre megoldás FB-n belül az összes megjegyzett eszköz törlése, de akkor is zavaró.
(#42697) sh4d0w: Én személy szerint a gReader-t. De ha nem kell offline működés, akkor Press. Bár ennek az utóbbinak a leírásában is van offline beállítás, de a teljes cikket nem szedi le. Vagy csak nekem nem sikerült működésre bírnom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42655 üzenetére
A Tasker biztos. De szerintem megoldható E-Robot-al és Llama-val is. Meg még biztos van pár ilyen alkalmazás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Eternitys #42336 üzenetére
Attól függ, hogy melyik bank ATM-jét keresed. Az OTP SmartBank-ban van a saját automatáihoz kereső, nem kell hozzá belépni a számlához.
-
Bozek
nagyúr
Kell valakinek aktiváló kód a Runtastic Pro-hoz? Van egy, amit a Smartwatch 2-höz kaptam, de mivel én anno megvettem a Pro-t, így nincs rá szükségem.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
cbmfan #42044 üzenetére
MX Player. Feliratos filmek kezelésére nem találtam még jobbat. A BSPlayer is kezeli, de az előbbinek sokkal jobb a beállíthatósága. Például adható körvonal a feliratnak, így jobban látszik.
(#42057) Magga: Én ezt plugin nélkül is meg tudom csinálni a Solid Explorer-el.
Folyamatosan így másolok, mert egyszerűbb, mint mindig a kábelt keresgetni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #41967 üzenetére
Hát, mivel a Google Reader több, mint fél éve megszűnt, így nem is fogod tudni RSS olvasóval használni. Alternatívaként ott a Feedly, van hozzá saját alkalmazás is, de gyakorlatilag az összes RSS olvasó kezeli, szóval ha az nem tetszik, még válogathatsz is.
(#41977) dokee78: Font Changer.
-
Bozek
nagyúr
válasz
korcsillio #41930 üzenetére
Nincs benne ilyen lehetőség. Épp ezért használom tablet-en a Smart Keyboard-ot, mivel a SwiftKey még akkor is felhozza a javaslatokat, ha fizikai billentyűzetről pötyögök.
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #41912 üzenetére
Sose felejtem el, amikor a port.hu-n ki volt írva szombat estére egy Barcelona meccs élőben. Az egyetlen probléma az volt, hogy az a meccs még egy korábbi fordulóban volt.
Valahol talán még meg is van róla a képernyőmentés.
(#41920) konigjanos: Márpedig az akkor sincs megvéve. Hidd el, ha a fiókhoz lenne rendelve, akkor azt úgy is látnád. Ez már legalább a negyedik Android-os telefonom és eddig mindegyiken tudtam használni az elsőre megvett Mariskát. Ebből kettőn (Xperia V és Nexus 7) még a mai napig használom is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #41821 üzenetére
Miért is lenne a screen mirroring-hoz karcsú a 150 Mbps? Az se visz el több sávszélességet, mint a stream-elt videó. Azért hülyeségeket ne beszélj már.
Azt se értem, hogy mi az a "csak 2,4 GHz-et tud" rész. Kevés olyan eszköz van, ami tudja az 5 GHz-et és ennek max. a lefedettség szempontjából van jelentősége, ha a közelben sok más WiFi is van. -
Bozek
nagyúr
Én ezt úgy legegyszerűbben Tasker segítségével tudnám megoldani, mert ugye figyelni kell, hogy 30 percen belül hívtad-e már a számot. Mellé meg a Zoom a fejlesztőtől, amivel tudsz egyedi widget-et gyártani.
(#41772) LonGleY: És hogyan oldod meg, hogy 20%-nál vegye a töltést? Ami megint érdekes, mert ha elkezd tölteni, akkor figyelni kell azt is, hogy éppen elkezdte. Hiszen ha eléri a 21%-ot, akkor meg leáll a töltés, mivel már nem 20%. Szóval 99%, hogy megoldhatatlan a dolog.
-
Bozek
nagyúr
PC-s kliense az mSecure-nak is van, bár azt külön meg kell venni. Még a Safe In Cloud-ot nézegettem, erről valakinek van véleménye? Ennek van Chrome integrációja is Windows-ra, ami elég hasznosnak tűnik.
-
Bozek
nagyúr
Használtok jelszótároló programot? Ki melyiket ajánlja?
Én az mSecure - Password Manager-t vettem meg még anno akcióban, de ha tudtok jobbat, örömmel veszem. Lehet akár fizetős is (bár az említettnek a jelenlegi 2258 Ft-os ára kicsit magas, szóval valami olcsóbbat).
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #41169 üzenetére
Tehát például az F1 lenyomására elindul ez az alkalmazás, majd ezt egy másik profil érzékeli és az csinálja a többit? Ennek amúgy mi értelme? Amúgy simán kezdhetsz profilt azzal, hogy melyik alkalmazást figyeled. De mindjárt kipróbálom, bár én nem EKH-val.
Egyébként meg: Tasker topic
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41152 üzenetére
Te kérdezted, hogy mi az, amit Automagic-ben nem lehet megcsinálni, míg Tasker-ben igen. Viszont a válaszaidból annyi jön le, hogy amiket Te használsz, azokat mind a kettő tudja. Így pedig nem épp célszerű kijelenteni, hogy az is megfelel a célnak.
Amúgy meg az egyszerűsége is megkérdőjelezhető, mert a változó darabokra szedése csak a "List split(String s, String pattern)" paranccsal lehet. Ez egyszerű? Jó, igaz, hogy csak be kell írni, de azért Tasker-ben ez átláthatóbban meg van oldva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41145 üzenetére
Jó, ez okés. De azért ott szenvedni kellene a lista sorba állításával, a Tasker meg alapból tudja. Először, amíg nem tudta, néha olyankor is jelezte az eredmény változását, amikor nem történt semmi, csak a sorrend cserélődött meg.
Amúgy akkor még egy kérdés: mennyire vannak az Automagic-hez kiegészítő alkalmazások? Mert azért Tasker-hez van elég sok, én például az AutoNotification-t is használom. Bár most V-re várom a 4.3-at, mivel az értesítés elkapása nem megy 4.1.2 alatt.(#41147) air: Soha nem volt vele bajom, pedig általában oda raktam TB-vel. Mi gond lenne vele?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41091 üzenetére
Akkor csinálj Automagic-ben egy olyant, hogy egy megadott weboldalt (m.onlajnok.com) percenként letölt és kiszedi belőle az eredményeket. Ha változás van, akkor egy felugró ablakban (ami mindig legfelül van) ezt jelzi is rezgés kíséretében. Fontos tudni, hogy az oldalon néha ugrálnak a meccsek, szóval nem mindig ugyanabban a sorrendben vannak egymás után.
Esetleg még csinálhatsz belőle alkalmazást is, amit akkor is lehet futtatni, ha nincs fent az Automagic.(#41123) Somatom: Milyen külső alkalmazást akarsz használni vele? Kipróbálom, ha leírod. Csinálok egy APK-t az App Factory-val, aztán feldobom valahová.
(#41133) air: Mondjuk TB-vel be lehet rakni oda olyan alkalmazásokat, amiket akarok, így azt a helyet is ki tudom használni. Vagy a dalvik-ot helyezem át.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Illusion1010 #40998 üzenetére
A régebbi verzióknál meg simán ki lehetett jelölni többet is, ha az elején lévő ikonra nyomtál. Legalábbis ha jól emlékszem. Szóval tudtommal sose kellett egyesével törölni.
-
Bozek
nagyúr
QuickPic, rejtettek megjelenítése és máris látom. Ezt a menüpontot lehet kóddal is védeni, tehát még csak más se fér hozzá. Persze amint törlik a .nomedia fájlt, egyből láthatóvá válik minden.
Egyébként más megoldás nem nagyon van. Sajnos nincs egy Truecrypt szintű titkosítási megoldás Android-ra.
-
-
Bozek
nagyúr
Mi az, hogy nem tudsz felhasználói alkalmazásokat telepíteni a rendszer partícióra? Az a system könyvtár, tehát a másolás is működhet. De egyszerűbb TB-vel rendszeralkalmazássá konvertálni, az mindent megcsinál. Hidd el, működik utána is, próbáltam párszor. A QuickPic például már a rendszer része nálam.
-
Bozek
nagyúr
(#40711) air: Az említett programmal a gyári Sony launcher-ben is megoldottam, hogy ne scrollozzon a háttérkép.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #40356 üzenetére
De igen, azzal félrevezetted, hogy a Solid Explorer nem tudja.
(#40358) Viktor0610: Hááát, a TeamViewer-el nem a CD-írót vezérli, csak a PC-t, ami már kezeli a CD-írót.
(#40385) Somatom: Ez egy alkalmazás, a plugin az egy kicsit más. Működik a Tasker-el is plugin-ként, de a Locale is kezeli, szóval bármelyik jó. Viszont lehet vele ébreszteni az említett programok nélkül is, tehát ezért nem nevezném plugin-nak.
(#40404) vegyszer: Még mindig az AppSales. Ezerszer volt már róla szó a topic-ban.
-
Bozek
nagyúr
Ilyenről nem tudok, de egy automatizáló programmal (pl. Tasker, de van többféle) megoldható.
(#40286) Gedeon31: Én ezt használom, gyakorlatilag SMB-vel kapcsolódok a géphez. Bár, hogy minden mappát lássak, rendszergazda jelszót adtam neki.
(#40289) Viktor0610: Ha valamiről nem tudsz, akkor inkább ne írj. Ne vezesd félre a másikat.
(#40305) Luser2000: Van a Boat Browser-ben is ilyen kiegészítő.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40203 üzenetére
Lehet, hogy az is inkább valami NFC-s cucc. Nem hinném, hogy csak attól szólna, hogy rárakod a telefont. A Sony-nak van ilyen, Wireless Speaker SRS-BTV5.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadkörte #39667 üzenetére
Ezek szerint sok atomfizikus van itt a fórumon.
Egyébként ha van egy kis programozói alapod (akár a Pascal is elég), akkor már nem is olyan nehéz.
Nekem most épp időm nincs rá, de az NB II-es eredménykövetés átírásával ráérek még úgyis. Van pár dolog, amit meg kell változtatnom, mivel a fejlesztésnek hála egyszerűbben megoldható, mint én csináltam anno. -
Bozek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39636 üzenetére
Sose próbáltam még, így arra nem tudok válaszolni. De majd megnézem, ha lesz időm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39618 üzenetére
Vannak azért problémák a Nuance-al is. Például engem zavar, hogy a 111-re azt mondja, hogy Mindegy. Persze igaza van, de én nem erre gondoltam, amikor beírtam.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #39337 üzenetére
Abba most ne menjünk bele, hogy rendszerszinten mit hív meg és mit nem, mert nem erről volt szó. Az E-Robot esetében ezt magából a programból nem tudod ilyen egyszerűen megcsinálni, mint Tasker-ből és ennyi.
Amúgy a másik kérdésedre se válaszoltam még a jelenetekkel kapcsolatban. Az egész lényege, hogy feldob egy dialógus ablakot és azon belül vannak a legördülő menü, rádiógomb vagy a checkbox. Az overlay értesítés se az, amire Te gondolsz. Bár olyan is van a Tasker-ben, de amit én írtam, az nem tűnik el egy idő után, csak miután kiadok mondjuk egy Scene Destroy parancsot. Sőt, még a zárképernyőn is látszik vagy akár alkalmazás futása közben is ott lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #39335 üzenetére
Nem hív meg semmit, ezt önmagában csinálja. Itt az XML:
<TaskerData sr="" dvi="1" tv="4.2u3m">
<Task sr="task8">
<cdate>1383185528918</cdate>
<edate>1386983509103</edate>
<id>8</id>
<nme>Init OL</nme>
<pri>10</pri>
<Action sr="act0" ve="3">
<code>118</code>
<Str sr="arg0" ve="3">m.onlajnok.com</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">/labdarugas</Str>
<Str sr="arg2" ve="3"/>
<Str sr="arg3" ve="3"/>
<Int sr="arg4" val="10"/>
<Str sr="arg5" ve="3">application/octet-stream</Str>
<Str sr="arg6" ve="3">onlajnok2.xml</Str>
</Action>
</Task>
</TaskerData>Na meg E-Robot-ban nem találtam tömböt se a változóknál. Tasker-ben végre ezt rendezni is tudom, így nem kell a kézi rendezést alkalmaznom. Sajnos ahonnan letöltöm a weboldalt és szétbontom elemeire, ott nem minden esetben ugyanúgy van sorrendben. De ez legalább megoldódott már.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #39330 üzenetére
A Tasker is meg tudja különböztetni a töltéscsatlakozásokat, akár még a vezeték nélküli töltést is. Legalábbis kiválasztható a megfelelő eseménynél. Egyébként meg szerintem az Elixír plugin megy Tasker alatt is, szóval ne hivatkozzunk külső programokra ennél. Csak a beépített eseményeket nézve igen el van maradva az E-Robot, megnéztem az előbb.
Amit használok és E-Robot-ban nem találtam, az a HTTP Get (weboldal lekérése), valamint a jelenetek (overlay értesítések, választógombok, legördülő menük, stb.). Hirtelen ennyi, de túlzottan nem néztem át.
-
Bozek
nagyúr
GPSTracker - magyar fejlesztés, de már 3 éve nem frissült.
Ha ez nem jó, akkor ott van még az Edmondo, Runtastic például. Én az utóbbit használom, a fizetős verziót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #38905 üzenetére
Ezt írtad: "mindkettöben csa k az appdrawert(alkalmazástárat)lehet külön beállitani".
Az Apex-ben lehet állítani a kezdőképernyő elrendezését is, a Nova-ban tényleg nem. Viszont ez így már mindjárt nem mindkettő.
Én meg véletlenül írtam a programtárat, a következő hozzászólásomban már leírtam a kezdőképernyő beállításait is. -
Bozek
nagyúr
"mert jó minőségű és a You tubeon sincs fenn ilyen minőségben"
Ha jó minőségben akarsz zenét venni, akkor inkább nézz fel a Songo-ra. Ott a zenék nagy részét FLAC-ben is leszedheted, miután megvetted, ami enyhén jobb minőség, mint az MP3. Én ez utóbbival már nem is foglalkozok egy ideje. Inkább a FLAC-ből csinálok MP4-et, az is jobb nála. Bár az Android alapból lejátssza a FLAC-et is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #38227 üzenetére
Ööö, nincs a telefonban WiFi?
A WiFi Direct megy az autóban is, a lényege csak annyi, hogy a két eszköz WiFi-n keresztül kapcsolódik egymáshoz. Tehát az egyik Nexus 4 használja a másik Nexus 4 WiFi kapcsolatát. Nem kell hozzá semmiféle router vagy más eszköz.
WiFi Direct - Prohardver Tudástár
Egyébként a SuperBeam-hez még NFC se kell, mert QR kóddal is tudnak csatlakozni. De azért NFC-vel egyszerűbb, főleg, ha az eszközökön csak előlapi kamera van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bostone #38214 üzenetére
Valószínűleg Nálad is az .asec fájlok hülyültek meg a data/app-asec mappában. Érdekes módon megduplázódnak néha és sajnos az se megoldás, ha törlöd őket. Én lementettem mindent Titanium Backup-al, újraraktam a telefont, majd visszaállítottam a cuccokat. Kb. 1 GB felesleges fájl volt ott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #38159 üzenetére
Legegyszerűbb, ha feltelepíted a SuperBeam programot mind a két eszközre és a megosztásnál azzal küldesz. Igaz, hogy az a WiFi Direct-et használja, viszont lényegesen gyorsabb, mint az NFC által használt Bluetooth. Az NFC úgyis csak a kapcsolat létrehozásáért felel, a többihez nincs sok köze.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #37912 üzenetére
Akkor majd teszek vele egy próbát.
Ez az AM3D Audio Enhancer plugin egyébként érdekes dolog: The AM3D Audio Enhancement platform is integrated into Android's AudioFX as a plug-in.
Szóval a JetAudio Plus-ban (amiért már egyszer fizettél) megveheted azt, ami amúgy is benne van az Android-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest