- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#79335424 #91257 üzenetére
Egy programot találtam: BlueputDroid, de rootot kér, illetve nem mindegy neki a készüléken lévő ROM és a gép Bluetooth csatlakozója sem.
-
-
-
-
válasz
Tav-Csoves #90603 üzenetére
Tényleg érdekes.
Szerintem nincs ilyen, de miért is kellene ilyen program? -
-
-
Kipróbáltam, erre az ES File Explorer dobott fel egy értesítést, miszerint az érzékeny engedélyeket tartalmaz...
Mi lett ezzel az ES File Explorerrel???
Tudtok rá valami alternatívát?
(Nem is értem, miért használom, mikor ott a Solid File Explorer, ill. a jelenlegi készülékem nem is rootoltam.) -
-
-
-
-
válasz
Freeman007 #90255 üzenetére
Amennyiben belépsz a Gmailbe egy böngészőben, ott a Címtárban láthatod a neveket -ha sikerült a szinkronizáció.
Ezek természetesen hard reset után is megmaradnak.
Törlésre is itt van lehetőséged.
-
-
válasz
zeon.hu #90231 üzenetére
Vagy félreértesz vagy rosszul fogalmaztam.
Van egy telefonszámom. Ez jelenleg egy Nokia butafonban van benne.
Ezzel a számmal aktiváltam a Vibert egy okostelefonban -jelenleg iPhone 5c.
Tehát a Viber csak egy készüléken van fenn, de az nem az, amiben fizikálisan van a kártya.Vagy a Hangouts?
Akár külön Gmail címmel? -
-
-
-
válasz
#73959936 #89874 üzenetére
Első körben nézd meg a szolgáltatód oldalát a beállításokat illetően -ajánlott kifejezés Google keresésre: internet beállítás {szolgáltató neve}.
Amennyiben nem mész el rajtuk, akkor keress fel egy üzletet, ott 99%, hogy segítenek.
Nem hiszem, hogy ROM-újratelepítéssel megoldódna a gondod. -
-
válasz
#79335424 #89725 üzenetére
""A kommentekben azt írják, hogy az app nem enged a screenrecord -hoz lépni, amíg nem adja meg a user az 5 csillagot."
Szerintem a program nem tudja ellenőrizni, hogy értékeltem-e a Playen és ha igen, mennyire.
Kipróbáltam a programot.
Már telepítéskor valami Airpushról ír, amit el kell fogadjak a használathoz, szóval inkább egy próbavideó után letöröltem. -
-
-
-
válasz
sharkybacsi #89699 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy jól tudtam, a CyanogenModban nincs MS-app, sem Cortana.
Köszi!
-
-
-
-
válasz
vadorzó #89682 üzenetére
Egyébként topikgazda begnek igaza van, minden, ami Go vagy CM, kerülendő.
Mindenféle plusz lim-lom letöltését erőltetik, a CM-től egyedül a QuickPic tölthető le, de az is csak azért, mert csak megvették, nem ők fejlesztették ki.
(Tényleg, nem tudja valaki, hogy hívják azokat a programokat, amik ilyen-olyan kiegészítőket reklámoznak? Napok óta nem jut eszembe a szó.)
A CyanogenModnak SZERENCSÉRE semmi köze a Cheetah Mobile-hoz. Csak a nevük rövidítése azonos.
-
-
-
-
-
válasz
DeFranco #89398 üzenetére
Szerintem vegyél egy újabb rendszerű telefont.
Vagy pereld be a Google-t, hogy miért hozott téged lehetetlen helyzetbe...Egyébként az első javaslat viccen kívül megfontolandó. Szerintem nem elvárható, hogy egy "ezer éves" készülék minden funkciója hibátlanul működjön "örökre".
-
oncsi:
A kamera képét szeretnéd "nagyítani"?
Csak mert eleinte én is programot tettem fel erre, mire rájöttem, hogy a kamera alapból tud ilyet a zoom miatt. Tudom, kockás lesz a kép, de van olyan szint, ahol nagyít, de nem vészesen kockás.floratm:
Mintha láttam volna olyan ügyfelet, aki a Messengert telefonszámot használ Facebook-hozzáférés nélkül. -
-
-
-
-
válasz
Quasi_modo #89156 üzenetére
Nem írta, hogy nem rendelkezik pl. 200 GB-os micro SD-kártyával.
Én valami timelapse programot keresnék a Playen.
(Hogy válaszoljak is.
)
-
válasz
Sir Sparrow #89139 üzenetére
Attól függően, hogy melyik részét használod, jó eséllyel nem is kell a program a készülékedre.
Én legalábbis jól megvoltam eddig is vírusirtók nélkül... -
válasz
holozis_HUN #89052 üzenetére
Én a Sony sajátja helyett is a Shazamot ajánlom/használom.
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #89016 üzenetére
Csak nem ...
-
-
-
válasz
holozis_HUN #88889 üzenetére
Így van. A média hangja nem néma, csak az értesítéseké.
-
válasz
pethYeti #88886 üzenetére
Én le szoktam némítani a készülékemet.
A rendszerhangok használatával és néma jelzések beállításával, ill. a kimenő üzenetek hangjának kikapcsolásával levehetőek a hangok, de az üzenetküldés vagy -fogadás(?) közben kiadott hangot valamiért képtelenek levenni a Viber programozói.
Ezért szoktam inkább egyszerűen lenémítani a készüléket. -
-
-
-
-
válasz
Szmeby #88826 üzenetére
Hát a program térképén a taxi tőlünk balra volt, a valóságban viszont jobbra. (Azt nem figyeltem meg, hogy melyikünk volt rossz helyen.
)
Úgy derült ki a probléma, hogy már elég sok idő eltelt a megrendelés óta, mire körbe néztem jobban, megláttam a taxit a másik oldalon.
Azért jó a program, mert mutatja a taxi típusát, rendszámát, így sokkal könnyebben látod, hogy mikor érkezik meg az a taxi, amit te rendeltél. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Véreshurka #88416 üzenetére
A Mega saját programja nem jó?
-
válasz
Véreshurka #88411 üzenetére
Az OTG használatért csak valami Nexus kütyünél kell fizetni. Én S6 Edge+-on és G4-en simán használtam alapból az OTG pendrive-omat.
-
-
-
-
-
válasz
holozis_HUN #88367 üzenetére
Gondolom, mivel -ha jól értem- a program működésének alapja az, hogy a mások által megosztott wifit használhatod...
-
-
-
Most tértem vissza a Novához Apexről.
Tényleg nincs lehetőség az app drawerben kitenni egy widget fület is?(Tudom, hogy más módon is ki lehet tenni widgetet, engem most konkrétan ez a fül érdekelne. Pláne akkor érdekes ennek a fülnek a hiánya, ha a beállításokban van olyan lehetőség, hogy "Alkalmazás- & modultár", sőt, ezen belül variálható a Modultár stílusa is...
-
-
válasz
Véreshurka #87554 üzenetére
1. Persze, hogy láthatsz reklámot, mert az Opera szerverein (ahol az oldal betöltésre kerül) nincs reklámszűrés.
2. Inboxon belül. Beállítások - {email címed} - Az üzenet eltávolításakor - Áthelyezés a Kukába
A Lux-szerű programoknál általánosságban van olyan hiba, hogy a gombok némelyikére nem tudsz kattintani, amíg aktív a program. Erre én eddig nem találtam megoldást.
-
válasz
RaverShox #87537 üzenetére
Értem már!
Te a címsorban szeretnél URL-t másolni, én meg az oldalon mutattam meg egy akármilyen kattintható linken a hosszú nyomva tartást és az erre bejövő menüt!
Amennyiben a címsorban lévő URL-t szeretnéd kimásolni a legfrissebb Chrome-ban, csak hosszan tarts nyomva a címen, mire kijelöli az egészet, majd másolhatod is vágólapra a "négyzetes" ikonnal.
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #87531 üzenetére
Igen.
-
válasz
aprokaroka87 #87529 üzenetére
Gondolom, 5.0-tól fölfelé az Utcakép program nem csak az utcaképek mutatását tudja, hanem lehet vele mindenféle más funkciókat is használni.
Viszont 4.4-en és alatta csak utcaképek mutatására használható, és azt is csak a Térképen belül. -
-
válasz
castiels #87507 üzenetére
Most kipróbáltam egy régebbi Androidos verzión. (Ace 2, 4.1)
Itt is úgy van, mint ahogy te írod. Itt még a Google Térkép része. A térképen egy utcán hosszan nyomva hozhatod be az utcaképet, külön program nincs.Re 87510:
Erre szerintem korábbi android verziókon nincs lehetőség. -
válasz
castiels #87502 üzenetére
Fontos kérdés, hogy hol jelzi, hogy telepítve van? Amennyiben a neten látod ezt, az normális, mert ott az egyszer feltelepített programot már telepítettnek jelzi. Ebben az esetben nyomj rá a telepítés gombra, és akkor kerül telepítésre a program. Viszont, ha a készüléken a Play áruházba belépve látod telepítettnek, az már probléma lehet.
-
-
-
válasz
McSico #87362 üzenetére
Miért gondolod, hogy van ilyen program?
Mármint szerintem, ha a készülék eredetileg nem tudja a 4K-felvételt, utólag sem feltétlen tehető bele, vagy, ha igen, akkor nem egy programmal, hanem másik ROM feltételével, de min. root után valami komolyabb recoveryből telepíthető ZIP-pel.
-
Pushbullet és Viber probléma.
Találkoztatok már olyannal, hogy a Pushbullet jól működik, kivéve a Viber értesítéseket. Azokat valamiért nem küldi tovább a számítógépre.
Ha igen, mi volt a megoldás, ha van egyáltalán? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest