- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos, én kesesek bénán, de nem találok választ.
Adott egy nem rootolt, nem bővíthető készülék (S6 Edge+), amiről véletlenül törlésre kerültek fájlok (videók).
Hogyan lehet ezt visszaállítani? Ha van rá mód.Crytec210:
Volt olyan billentyűzet (talán pont ez), amit azért kukáztam, mert nem lehetett ezeket a funkciókat kikapcsolni. -
válasz
daginyomigec #99432 üzenetére
Biztos, én vagyok a hülye, hogy a "a telefont KIKAPCSOLOM?" nekem azt jelenti, hogy a telefont kikapcsolod (a ki-bekapcsoló gomb megnyomása után a kikapcsolás lehetőséggel), és nem pedig csak a kijelzőt kapcsolod ki.
Nem a nagybetűket kell erőltetni, hanem értelmesen kell fogalmazni...
-
válasz
daginyomigec #99427 üzenetére
A másik topikban IS kaptál választ.
Szerinted melyik app az, amelyik akkor is működik, mikor a telefont kikapcsolod?
A megoldást a repülő mód bekapcsolása jelentheti, így nem kapsz értesítéseket, de a programok futhatnak. -
-
-
-
válasz
janakbacsi #99026 üzenetére
Ha rendszerapp, akkor max. tiltsd le, mert én már jártam úgy, hogy egy törölt billentyűzet a köv. hard reset után okozott galibát.
-
válasz
satz18 #99012 üzenetére
satz18:
Itt katt a Kezelés-re, majd Névjegyek exportálása, aztán Exportálás.
A lementett "contacts.csv" fájlt be tudod importálni a Gmail Címtárába. Itt kattints a Névjegyíek importálása... lehetőségre, majd a Fájl kiválasztása gombra kattintva be tudod tölteni a lementett neveket.Pancsermeste:
Igen, hármat jelöltem ki, és ha rányomtam a megosztásra, akkor visszalépett a menübe. -
-
válasz
Pancsermeste #99005 üzenetére
Szerintem nincs lehetőség egyszerre többet megosztani.
Nálam nem fagy le, nem lép ki, de nem is osztja meg. -
-
-
válasz
SunMount3r #98366 üzenetére
nlpK:
Nem értek a hálózatokhoz, de a wines noti nem tudja a kábeles netet továbbosztani wifin?csadi0011:
Az meg a másik. -
válasz
SunMount3r #98362 üzenetére
Ezt nem értem.
Ha máshonnan le tudod tölteni, a Playről miért nem?Nem router kell hozzá, hanem internet.
Én biztos, nem tölteném le máshonnan a programot, főleg, ha ingyenes.
-
-
válasz
tomboy0013 #97372 üzenetére
Nova?
Ha már az Apexet feldobtad, adj annak is egy lehetőséget! -
válasz
tordaitibi #97362 üzenetére
Nekem pl. kifejezetten tetszik, hogy mindkét névben keres, de ez én vagyok.
A mérőléces példád meg nem jó, mert nem név közepén keresek, hanem név/nevek elején. -
válasz
tordaitibi #97356 üzenetére
De. Ismeri.
Csak ti nem gondoljátok logikusnak, amit a funkció kitalálói igen. Szerintük ha beírsz egy betűt, akkor minden névben akarsz keresni, nem csak az egyikben.
(És ez szerintem is így kell működjön. Néha vezetéknévre keresek, néha keresztnévre.)Amit darvinya jelzett, már inkább probléma, amikor a mailcím "közepén" is keres, na az már tényleg kicsit túlműködés kategória.
-
válasz
darvinya #97315 üzenetére
Továbbrs is tartom, hogy nem össze-vissza dobja a találatokat.
A példád alapján a korábban írtakat kiegészítem az _-karakterrel is. Tehát a szóeleji, pont és aláhúzásjel (meg talán van más spec. karakter) után lévő betűkre keres, és nem hiném, hogy ezen lehetne változtatni, max. a korábbi verzió feltételével. -
-
-
-
-
-
válasz
Franklin #96815 üzenetére
Gondolom, biztonsági okokból, nehogy egy külső programmal, a program "főlé" tett layerrel ellophassák a bevitt kódot.
Ugye ezek a programok "ráhúzzák" magukat a többi appra. Ha megnézed, ilyenkor a Telepítés gomb sem kattintható -nem a playes, hanem az ismeretlen/egyéb helyről történő telepítés esetén. Először kellett pár perc, mire rájöttem, hogy ez a baj. -
-
válasz
karldergroße #96803 üzenetére
karldergroße:
Tapasztalom pár napja.
Nem lenne gond, ha nem az egyik legnagyobb méretű program használatára köteleznének ezzel a megmozdulással. Vagy lenne egy Messenger lite program is.
Képzelem, mit szól az alsókategóriás készülékeket használó felhasználók igen népes tábora...7Sony7:
Én ilyenkor mindig rákeresek a neten. Így tudtam meg pl., hogy az emojikat tartalmazó Handcent Emoji Plugin a kotschog Apple miatt tűnt el a Playről. -
-
válasz
kali8n #96290 üzenetére
Mostanában olvasok valami UPC-hez kapcsolódó problémát, miszerint náluk van valami gond.
Mobilhálózaton működik a szinkron? Más wifin próbáltad esetleg?Jut eszembe! A wifi ikon szürke színe nem a Google-lel való kapcsolat hibáját jelenti, hanem az internet-kapcsolatét.
Annak lehet következménye a Google-eléréssel kapcsolatos probléma.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #95983 üzenetére
Az első bekapcsoláskor valóban kell neki (licenc-ellenőrzés és további letöltések), de később már megy net nélkül.
iGO Szülinapp.
-
-
válasz
tordaitibi #95866 üzenetére
Szerintem is kár lenne kimoderálni. Kicsit off, de teljesen rendben van a mérés.
Köszi a munkát! -
-
-
-
-
válasz
Bálint85 #95319 üzenetére
Ez a jel nálam az ÉN helyem mutatja, a keresőben pedig csak a helyhez közeli dolgokat dobálja fel, emberekre nem lehet keresni.
Legfrissebb Messenger, minden helymeghatározási lehetőség aktív.Meglepô volna, ha lenne benne olyan funkció, amivel a másikat nyomon lehet követni.
Mármint földi halandónak.Mark szobájában biztos van egy ilyen funkcióval bíró gép...
-
-
-
-
-
-
-
válasz
karldergroße #94961 üzenetére
A hibaüzenetre rákeresve, valami iGO Primo verziót dobál fel a Google. Nem tudom, volt-e korábban bármilyen más iGO verzió a gépeden, de én a hivatalos iGO Navigon SzülinApp-ot letöltve, nem tapasztalok semmi hibát.
-
válasz
karldergroße #94959 üzenetére
Neted (adatforgalmi kereted) van? A Playről töltöd le?
Én az előbb kipróbáltam, hiba nélkül feltelepült, elindult. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Bukk900 #94920 üzenetére
Abból kiindulva, hogy valamelyik Nexus eszközön külön program/kiegészítő kell a Solid Explorerhez, hogy olvassa a kütyüre tett pendrive-okat, egyéb hasonló eszközöket, nem lenne lehetetlen, ha alapból nem támogatná a készülék, vagy az adott program.
Az a vicces, hogy ezzel eddig egy eszközömön sem volt gond, nem is értem a tiltást?!
-
Olyan programot keresek, ami a környezetemben lévő Messenger-hangokat eliminálja.
Idegesít, mikor tömegközlekedem, és hallom a prüntyögéseket...(
)
Köszi a javaslatokat!
-
válasz
rayoliviero #94704 üzenetére
Nyilván azért, mert az nem Google referencia modell.
Egyébként launcher-csere? -
-
-
-
-
-
-
Google Fotók kérdés.
Beállítottunk egy készülékre Google Fotók biztonsági mentést. Minden jól ment egy ideig, aztán elkezdett nagyon melegedni a készülék, a fényképeket nem mentette el a felhőbe, így kitaláltuk, hogy kikapcsoljuk a szolgáltatást.
Nos.... NEM LEHET!
Amin már túl vagyunk...
Újratelepítés, teljes törlés, plusz adatok törlése, a beépített Fotók app letiltása, a Fiókok részen a fotók biztonsági mentésének kikapcsolása, nincs hatása a folyamatra...A legkomolyabb, amit nem értek, hogy letiltott Fotók appal és kikapcsolt fénykép-szinkronizálással, miért kapcsolódik vissza a fényképek szinkronizációja?
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #94085 üzenetére
Mi? Soha nem tudta a Viber kiolvasni a számot a rendszerből.
Meg nálam már évek óta úgy működik a Viber, hogy a viberes számom egy butafonban van, és az okoson aktiválom be a programot. Csak én tudom a saját számom, a delikvensünkkel ellentétben.
-
-
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #93262 üzenetére
Nem működik, így tul.képp' nem használok.
Nem emlékszem olyan visszhangra, hogy a reklámokkal rontották el (ahogy nem is tették), simán csak a CM megjelenése volt, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.
-
válasz
aprokaroka87 #93259 üzenetére
Mert nincs benne reklám?
-
válasz
aprokaroka87 #93255 üzenetére
Ami nekem tetszik, hogy van benne egy olyan funkció, ami a legutoljára készített/letöltött/érkezett képeket feldobja.
Jól jön, ha pl. kapsz egy fotót Bt-n, kattintasz egyet a kamerával, esetleg letöltesz egy képet.Ami nem tetszik (bár ez nem érdekel a 4000 mAh kapacitású akku miatt
), hogy még a Greenify sem tudja végérvényesen jegelni.
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #92676 üzenetére
Sajnos, igen.
Elég nagyra nőtt a "kicsike"...
-
Az, hogy az a ROM van rajta, amivel kaptad, az NEM jelenti azt, hogy az a gyári ROM.
Én elnéznék a topikjába, ott több eséllyel kapsz választ a problémára. Vagy letölteném a Xiaomi oldaláról a legfrissebb ROM-ot és feldobnám. Azzal 99,999999999999999999999999%, hogy nem lesz semmi gondod. -
válasz
aprokaroka87 #92344 üzenetére
A Xiaomi akkor sem az a gyártó, aki ilyet hibázna.
-
válasz
aprokaroka87 #92340 üzenetére
Gondolom, nem, mert olyan nincs, hogy egy Xiaomi gyári ROM-mal ilyet csináljon...
-
-
válasz
aprokaroka87 #92246 üzenetére
Ne keverjük a dolgokat.
A wifi hotspot az az, amit dlaj írt.Az más téma, hogy lehet wifi (direct?) segítségével adatot küldeni/fogadni is külső programmal.
-
-
-
válasz
cikasz #91943 üzenetére
Szerintem max. automatizálókkal menne ez.Ezeket találtam (Google barátommal
):
LoMag Barcode Scanner to Excel
QR Droid Zapper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest