- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
kaciokos #84347 üzenetére
Köszi, ránézek!
Bozek:
#84341: "Az érdekes, nekem még olyan képeket is előhozott anno, amiket hónapokkal korábban töröltem"
Képekben lehet, hogy jó, de videókat nem sokat listáz ki. Bár ezt nem a visszaállítandó készüléken teszi, nem azon próbáltam. Mivel nem akarok addig telepíteni arra semmit, míg nincs egy tuti használható app erre a célra. Amúgy meglehet, hogy csak azért listáz ki csak néhányat, mert már felül lettek írva a korábbiak.
Ami még a videók visszaállítását illeti, arra nem túl jó a DiskDigger, mivel nincs videó előnézeti kép. Így, ha találomra állítok vissza videókat, akkor azok lehet, felülírják a valóban visszaállítani kívánt videók szektorait. Vagy azok a saját szektoraikban állnak helyre? Ez logikus lenne. Ha ez így van, akkor működhet a dolog. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Törölt fájlok visszaállítására milyen szoftvert ajánlanátok? Öcsém véletlenül törölt néhány videót. Akár Windows-ra, akár Linuxra. Felteszem, androidra nincsen jól háználható. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Olyan uninstaller appot keresek, ami egy app eltávolítását elvégzi szőröstől-bőröstől. Az SD-Maid ilyen, de nagyon lassan tölti be a sok száz app listáját. Valami egyszerűbb, erre specializált, nem ilyen lomha, multi - tool appot keresek. A lényeg, hogy ezt a funkciót teljes mértékben tudja így, és hogy ne legyen olyan lassú, mint az SDM. Ha, még a korábban eltávolított appok után is eltakarít mindent (az sd-ről is!!), az külön nagy pirospont. (eddig egy ilyet sem találtam). Csak az SDM tudja. A többi cleaner ehhez képest hiányosan takarít (CCleaner és más hasonlóak) -
teo77
őstag
Az új youtube app lollipop alatt, tableten nem mutatja az összes, saját videómat, viszont telefonon igen. Kb 30-at mutat, aztán jön vagy 20 a listában vagy négyszeres méretű ablakban, aztán a többi nem. Tudjátok, mi lehet ez? Meg lehet jeleníteni az összeset?
-
teo77
őstag
Urak!
Létezik működő(!) facebook esemény és/vagy üzenet értesítő widget? Eddig egyik sem működött, amit próbáltam. A UC és Dolphin értesítője nem játszik. -
teo77
őstag
Valaha használtam egy olyan oldalt, ahová egy adott fájlmegosztó egyik fájljának regular letöltési linkjét megadva prémium sebességel tudtam ingyenesen letölteni. Csak sajnos nem emlékszem, mi is a neve. Valaki ismeri?
-
teo77
őstag
válasz
Katicakatica #81757 üzenetére
A Greenify (az én szememben) az egyetlen igazán hatékony memória rendben tartó és így akkut kímélő alkalmazás. Must have app! Csak okosan állítsd be!
(Én nem a legújabb verziót használom) -
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81673 üzenetére
Ez a módja a reklámok blokkolásának minden appban megszűnteti a reklámokat? Apponként, egyesével kell csinálni?
-
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81616 üzenetére
Miért gondolod, hogy a kártyával van a baj, ha az rendesen írható fájlmásolással? Nincs szükségem egy új, class 10-esre, nem szeretnék a fiókba tenni ezt, ha nincs baja. Hogy a torrent letöltés nem szereti, nem kellő ok nekem a cserére. Azért kösz a tippet! 👋
Quasi_modo: a Fludban ilyet nem találtam. Minden egyes alkalmazáson belül engedélyt kell adni az írásra?
-
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81594 üzenetére
Nem lassú, hisz az sd0-rol való másolás néhány MByte/mp-vel megy(ahogy számoltam). Szoval nem az a baj. Ugyanígy viselkedik a µTorrent is és az ADownloader is.
-
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81565 üzenetére
Úgy látszik, más a gond. Ha elkezdek leszedni a Flud-al egy torrentet sd1-re, csiga lassan tölt. Vártam egy percig, de nem gyorsult. Ahogy át tettem sd0-ra, egyből nagy sebességel indult a letöltés. Ki érti ezt!?
-
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81565 üzenetére
Próbáltam, de nem segít, sajna.
Szerk.: illetve megtáltosodott tőle! Épp azelőtt formáztam meg, mielőtt javasoltad(kérdezted). Most sokkal jobb! 👍
-
-
teo77
őstag
Ha az sd0-ra ment a Flud, több száz magával tölt. De, ha beállítom, hogy az sda1-re töltsön, nem megy fel néhány kB-nál többre a letöltési sebesség. Mivel lehet a gond, mit gondoltok?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A sorrend a felső panelen valamiért megváltozott a csempék sorrendje. Hogy hogy a fenébe lehet, nem tudom. Hol lehet módosítani a sorrendet? Lollin nem találom.
-
teo77
őstag
Nincs összekötve 💻 - vel.
vincze1: korábban jó volt vele.
Alcatel Smart Prime 6 -
teo77
őstag
Nem tudok youtube-ra feltölteni, mert ahogy rányomok a feltöltés nyilára, leáll az app. Adat és cache törlése megvolt, legfrissebb az app. Van ötlete valakinek, mi lehet a gond?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A gyári, telefonálási minimum hangerő túl hangos headsettel. Lehetséges valahogy ezt a szintet tovább csökkenteni? -
teo77
őstag
Köszi! Ezzel az a baj, hogy menteni tud, de visszaállítani nem.
-
teo77
őstag
"wifin kívülre" - ezt a köznyelben hogy érted? Mert, ugye ez az a bizonyos, "értelmetlen" mondatrész. Minden bizonnyal nem arra a légtérre gibdoktam, ahová már nem ér ér a világ összes wi-fi router jele. Persze, értem én, hogy mit akartok mondani. De, ahogy egy, a földre rajzolt, ember méretű 6-os "alján" és "tetején (síkban) áll egy-egy ember és az egyik 6-ost, a másik 9-est lát, ugyanúgy lehet ezen vitatkozni. Szóval az, hogy a wifin kívülre úgy is lejöhet az olvasónak pl, hogy LAN-ra. Ez igaz! Mindegy is, kár a szóért. Mindig is lesz olyan, hogy a forgalmazó szerint jól közvetített gondolat a másik számára nem helyes, értelmetlen, hülyeség. Mert mások vagyunk, más a szókibcsünk, az ismereteink. Nem ér ez többet ennél, úgyhogy hagyjuk. Köszönöm az építő hozzászólásokat!
Beg! Ha bele akarsz szólni, akkor privátban kérem! Reagálok ott.
-
teo77
őstag
Te beszélsz hülyeségeket, hisz érted a szándékom, erre elkezdesz szőrszálhasogatni, sőt! Meg elkezdesz fórumba nem illő jelzőket is használni, felül emelkedni. Nem szép kioktatni a másikat, ha zavar, hogy nem a te kényed-kedved szerint fogalmaz. Főleg akkor, ha érthető, mit is akar mondani, kérdezni. És tartsd meg magadnak és másnak a segítő szándékodat, ha nem vagy vevő arra, hogy valaki szépen megkér, hogy változtass a felé irányuló modorodon! Én, itt befejeztem. Ha bármit hozzá akarsz tenni, azt privátban, nem zavarva a fórumot megvitathatjuk.
-
teo77
őstag
Korrentül? Látom, te meg nem vagy tisztában a hiszti fogalmával. Nem volt egyértelmű? Még példát is írtam rá egyértelműsítésként a gyengébbek kedvéért. (kivéve Somatom és a többiek). Ő is megértette, ebből látszik, hogy csak belekötött a mondandómba. Innen részemről pont! Privátban a többit.
-
teo77
őstag
Majd te úgy írod, ha akarod, és én is úgy, ahogy akarom! Ne te mondd már meg nekem, hogy hogy fogalmazzak! Azért csak érthető a kérdésem, mivel megválaszoltad!! Ejj, ember! Ne legyünk már okostojások! (Köszönöm!) A lényeg a megértetés és megértés, semmi szükség kioktatásra. Mert ez az volt... nekem. Ha azt írod, hogy: "félreérthető a kérdésed, mert... ", az egész más. De ebből a hangnemből nem kérek.Szóval változtass ezen, légy szíves, legalábbis felém! Hogy mással hogy beszélsz, az a te dolgod. Írhattam volna "másik városba" - t is, de mint kiderült, így is megértetted. Szóval ez az én szememben nem más, mint nagyon ráérős kötekedés. Ha tévedek, elnézést kérek. (kétlem, hogy tévednék).
És nem, nem Heliummal akarok tükrözni, azt csak példának írtam, amit a "pl" szóval jeleztem is. -
teo77
őstag
Nem tudom, mit nem értesz!
Pl a Helium, appot tükrözni (adatok+apk) két eszköz között legjobb tudomásom szerint "csak" wi-fin tud, hálózaton kívülre nem. Pl egyik városból a másikba való távsegítő telepítés esetére. Na, olyan megoldás kellene, ami ezt tudja!
batai15: arra is gondoltam, csak az nem direkt megoldás.
-
teo77
őstag
Tudtok arról valamit, hogy app, adatokkal együtt való költöztetésére van-e mód wi-fin kívülre?
-
teo77
őstag
Aki SwiftKey-t használ: az 5.2.2.124-es verzió a legjobb! Nálam! Az új frissítés a közelébe sem ér!
tnilabk: SCR Pro
-
teo77
őstag
Valaki állított vissza mostanság Vibert, backupból? Érdekelne, hogy sikerült-e, és ha igen, hogyan. Fontos jegyzeteket kellene kiszednem egy korábbi backupból.
-
teo77
őstag
Igen, kompatibilis: "Kompatibilitás: iPhone és iPad, valamint Androidos okostelefon, illetve 7’’-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülék, Android 4.0 verziótól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től újabb verziótól felfelé (az iPhone 4-gyel is!)" /Forrás: navigyurci.hu
Tableten nincs, azzal nem kompatibilis. (7 inch)
-
teo77
őstag
válasz
Atlantisz48 #78411 üzenetére
Szia! Ha csak a hangsáv miatt kell, akkor Tubemate.
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #78405 üzenetére
Akkor majd kiderül, mi lesz, ha használni akarod.
Megvan - e vagy nincs.
-
teo77
őstag
Akik előszeretettel használtok Swype-ot: valóban gyorsabban lehet vele írni huzogatással, mint pl a SwiftKey-el? Nagyon nehéz elképzenem, de hátha! Kíváncsivá tett a mai fel említés.
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456 #78315 üzenetére
Köszönöm, kiprobalom!
Az appjaidat kilistazo appok: - app list backup es a my app list -
teo77
őstag
Ismertek olyan appot, ami ki tudja szedni egy-egy videóból a hangsávot mp3-ban? Androidos! A viccelődők miatt.
-
teo77
őstag
Mit gondoltok, ez jelenthet közvetlen veszélyt a Kingoroot felől?
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
Hölgyek, Urak, engedtessék meg egy kis off! Tegnap megvettem a Voda új, saját márkás készülékét, a Vodafone Smart Prime 6 - ot. (VF-895N) Mindenkinek, aki jó áron akar venni nagyon jó készüléket, bátran ajánlom! Pár szóban írtam róla itt: [link]
-
teo77
őstag
.
-
teo77
őstag
Szeretném törölni az AFWall+(Donation) alapból létező profiljait, de nem lehet, nem engedi az app. Más, aki használja, tudja törölni?
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456 #78085 üzenetére
Még nem tart ott a technológia, hogy egy app csévélhető usb-vel rendelkezzen (gondolom, app modellre gondolsz, hisz ez egy app topik), szóval legjobb tudomásom szerint nincs.
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki!Ezt a kérdést szerintem nem itt akartad feltenni!
-
teo77
őstag
Másnál sem megy a mappa feltöltés, Megára?
-
teo77
őstag
válasz
janakbacsi #77838 üzenetére
Inaktiváld az eszköz-rendszergazdák közül a Beállítások/Biztonság résznél! Amúgy must have app, ajanlom megtartan!
-
teo77
őstag
Somatom! Mivel váltottad ki a már nem működő Webkey-t a külföldön élő barátnődnek, és hogyan?
Eseteg más valaki tud működő remote help/control lehetőséget 2 android között? A Teamviewer nem megy minden androidon, sajnos.
-
teo77
őstag
Urak! (és Nyuszi)
Lehetséges valahogy egy ,időközben priváttá vált youtube video tulajdonosát kideríteni? A videó ID-ja ez: bIovJhRVSUENincs PC-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest