- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Nekem nem, valami service továbbra is fut, szóval még csak nem is a gyorsítótárazott folyamatok között van.
A Greenifyhoz gondolom root kell, meg amúgy is, most egy újabb appot feltenni... Inkább hozzászokom majd valahogy a gondolathoz, vagy kilövöm kézzel a futó alkalmazások közül.
De hogy minek nincs egy exit gomb valahol.
-
St3ven
addikt
A Skype-on (v4.9.0.45564) csak én nem találom a leállítást? Kijelentkezni lehet, de a leállításra mintha nem is lenne opció.
-
St3ven
addikt
Másnak sem indul mostanában egy stream sem a MinDig TV-n?
-
St3ven
addikt
Milyen ingyenes, nagyon alap, lightweight videólejátszót ajánlanátok avi fájlok lejátszására? Az se baj, ha kezeli a feliratokat.
-
St3ven
addikt
válasz
norbert1998 #60218 üzenetére
OK
-
St3ven
addikt
Online filmnézéshez mi az ajánlott böngésző jelenleg?
Gyári 4.2.2, root nincs.
-
St3ven
addikt
A MinDig TV appban másnak sem jön be egy ideje a Euronews élő adása?
-
St3ven
addikt
válasz
#77081088 #58530 üzenetére
Nekem is hasonlóak az elvárásaim (plusz a dedikált magyar ékezetes billentyűk), és ezeknek a Hacker's Keyboard felel meg leginkább.
Gyakorlatilag egy teljes értékű PC-s klaviatúrát kapok, és külön pozitívum, hogy a nyílbillentyűk is a "főoldalon" vannak, így nem kell panelt sem váltani a szövegen belüli lépegetéshez.
-
St3ven
addikt
A MinDig TV másnál is rendetlenkedik? Egy streamet sem játszik le, Error: 1 with url hibaüzenettel.
-
St3ven
addikt
válasz
zsozsoooooo #53764 üzenetére
-
St3ven
addikt
Hatalmas köszönet a Hacker's Keyboard-ért, 10"-os tableten tökéletes gépelési élményt biztosít, minden egyes (ékezetes) billentyű az asztali gépen megszokott helyén van!
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
A Google gyári billentyűzetéből hogyan lehet kitöröli a felvett szavakat?
Mert a Nyelv és bevitel -> Google-billentyűzet -> Személyes szótár menüpontban egyetlen szó sem szerepel.
Az alkalmazás adatlapján a Gyorsítótár törlése és az Adatok törlése is megvolt már kétszer - ezzel ugye elvileg minden alkalmazás a telepítéskori alapállapotába áll -, de ez sem segített. A beállítások természetesen visszaállítódtak, de a hülye fejemmel felvett szavak bent maradnak a szóajánlás kínálatában.
A Google-billentyűzet verziószáma 1.0.1870.703320, az rendszeré 4.2.2.
A fórumokon/youtube-on található megoldások rajtam nem segítettek, vagy eleve nem is (úgy) működtek.
-
St3ven
addikt
válasz
fgordon #51067 üzenetére
Minden feltételednek megfelel csak az ingyenességnek nem: OfficeSuite Pro 7
Megnyitja a Drive-on lévő dokumentumokat, szerkesztheted, mentheted is őket vele.
-
St3ven
addikt
A Firefox androidos böngészőről mi a véleményetek?
-
St3ven
addikt
válasz
Ghostman78 #50159 üzenetére
Ja, így OK.
-
St3ven
addikt
válasz
Ghostman78 #50157 üzenetére
Mitől nem lenne reális adott "fogyasztás/terhelés" melett a "mV-esés"?
-
St3ven
addikt
válasz
Balazska15 #50102 üzenetére
Ráfrissítettél a kontaktlistára? Illetve a rejtett kapcsolatok mutatását is érdemes lenne beállítani.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #50003 üzenetére
Huawei-re kellene, a Samsungban láttam, hogy van ilyen okosság.
(#50004) petipetya
Köszi, megnézem. Azt tudja, hogy ha egy kontaktnak egyéni csengőhangja van, az szólal meg? Az I'm sleeping sajnos ebben az esetben egyszerre szólaltatja meg az általános és az egyéni csengőhangot is, érdekes élmény. -
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #13694 üzenetére
Bevált anno az I'm sleeping whitelist app?
-
St3ven
addikt
válasz
vadászcsiga #49897 üzenetére
Nekem egész jól megy. Általában csak kalimpálok össze-vissza, és hagyom, hogy mindent kijavítson.
-
St3ven
addikt
A Fancy Widgets-ben csak én nem találom a widget átlátszóságának beállításait?
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
kukinyo #49436 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy talán a trial verzióban van egy darabszám-korlát, hogy hány számot enged blokkolni, és az "ismeretlen szám" esetleg már a sokadik.
Én anno azért ragaszkodtam ehhez az apphoz, mert a többi vagy nem blokkolt megbízhatóan, vagy felvillantotta a kijelzőt pár másodpercre, elkezdve még a csengőhangot is.
-
-
St3ven
addikt
válasz
makoss #49419 üzenetére
A földrajzi hely nekem nincs bepipálva.
Én simán megadtam a települést, ne keresgesse nekem az alkalmazás folyamatosan, hogy hol vagyok.
Frissítési beállítások -> Frissítés feloldáskor
Itt meg lehet adni egy legkisebb frissítési időközt is, ha rövid időn (pl. 15 percen) belül többször is ránéznél a telefonodra, ne frissítgesse újra meg újra feleslegesen.
-
St3ven
addikt
válasz
gipsztigris #49293 üzenetére
Már 5 perce azon röhögök, hányan nézik egyszerre a videódat.
-
St3ven
addikt
válasz
gipsztigris #49293 üzenetére
Hatalmas!
De valld be, hogy most feltetted azt a live wallpapert, amit linkeltem.
-
St3ven
addikt
válasz
saelin #49285 üzenetére
Jók az értékelések is:
"Zseniális! Térdre borulok a tervező zsenialitása előtt. Órákig tudnám nézni a kis genyákat."
"Várom a frissítéseket, pl. színátmenetes háttér, új kukackák stb."
"Nagyon jó! Mindenki megnézi és megnyomkodja a mikrobakat...
"
"A legjobb. Nézegetem és mindig találok benne valami újat:-) "
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
"kitakarja a fél képernyőt"
Állítható a magassága.
"a kiosztás az valami félelmetesen sz@r"
Miért?
0123456789
QWERTZUIOP
ASDFGHJKL
YXCVBNMUgyanúgy, mint mindegyik szabvány billentyűzeten.
A különbség annyi, hogy a magyar ékezetes karakterek külön sorban vannak fent. Azaz ha netán ékezet nélkül lenne kedve az embernek gépelni, nem botlik beléjük feleslegesen.
-
St3ven
addikt
válasz
darvinya #48836 üzenetére
Nekem nincs mindig ott a képernyőn.
Jobb alul van egy lefele mutató nyilat ábrázoló gomb, amivel el lehet tüntetni bármikor a bevitel közben is.
Azt amúgy hogy érted, hogy "a másik billentyűzetet teljesen megbénítja"? Egyszerre kettőt használsz bevitelre? Mert tény, hogy azt még sosem próbáltam...
A netforgalmat úgy nézted, hogy minden más folyamat esetén tiltott volt, csak ennél az appnál volt engedélyezve? Ha nem, akkor honnan tudod, hogy ez generálta az adatforgalmat?
Ha ezekben tudsz mutatni valami konkrétumot, már gyalulom is le.
(#48837) GoodSpeed
A SwiftKey és a Swype sokkal nagyobb helyet foglal, és gyenge vason sajnos nálam elég lassú. A rés mérete egyébként pont, hogy állítható -
St3ven
addikt
A manapság divatos hangfelismerés, swype-olás stb. után itt egy faék egyszerűségű, villámgyors magyar billentyűzet:
Könnyű magyar billentyűzetEgy oldalon megtalálható az összes magyar karakter, így nem kell őket külön előcsalogatni (hosszan/duplán nyomni, lapozni), és csak 288 kB helyet foglal. Ideális gyenge vasra, és ha a szótárazás nem szempont.
Minimálisan testreszabható (pl. méret, előre definiálható szövegek). Elvileg tabletekre is elérhető. -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #48710 üzenetére
32 órán át teszteltem, és valóban egész jó lett a fogyasztása!
Szándékosan egyfajta stand-by módban figyeltem, vagyis azt a helyzetet szimuláltam, amikor arra kell az alkalmazás, hogy elérhető legyen az ember. Azaz - status barra is kipakolva - csak futott az alkalmazás a háttérben folyamatosan (igaz, egyszer ránézve a telóra valami miatt nem futott, azaz újra el kellett indítanom és bejelentkeznem). A mérés alatt összesen négy tesztüzenetet küldtem, kapni egyet sem kaptam, kb. 30-szor beléptem, hogy megnézzem, ki van online. Fontos lehet még, hogy a telefon névjegyzékével való szinkronizást kikapcsoltam.
Ez idő alatt az alkalmazások összesen 31% akkufogyást produkáltak (a többi a képernyő volt és a folyamatos WiFi), amiből a Skype 0,6%-kal (!) vette ki a részét, 1 felébresztésért volt felelős, és 8 perc 15 mp-ig tartotta ébren a telefont.
A mérést a GSam Battery Monitor 3.7-es verziójával végeztem, 4.1.2-es androidon.
-
St3ven
addikt
Meg tudja valaki erősíteni, hogy a legutóbbi frissítés óta a Skype valóban jóval akkukímélőbb lett-e?
Frissítve
2014. március 18.Verzió
4.7.0.43514"Jelentős energiamegtakarítás
Akár egész nap futtathatja a Skype-ot anélkül, hogy az lemerítené az akkumulátort. E bámulatos energiamegtakarítás eléréséhez átmenetileg ki kellett kapcsolnunk a csoportos csevegés üzeneteinek leküldéses értesítéseit." -
St3ven
addikt
A Xabber vagy a gyári Talk/Hangouts a jobb megbízhatóság szempontjából? (Üzenetek azonnal átmennek, nem megy a kliens offline-ba.)
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #45439 üzenetére
Ezek jellemzően pár perces használat után íródnak. Ráadásul nagy részét tipikus egybites userek írják, akik pl. azért adnak egy csillagot egy appnak, mert csodálkoznak, hogy nem tudnak mindenkivel a telefonkönyvükben ingyen kommunikálni, vagy hogy net nélkül nem küldi el az üzeneteket.
Ellenben itt a fórumon ilyen szempontból jobb a helyzet.
De ha rossz topikba írtam segítségért, akkor szívesen veszek minden útbaigazítást.
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #45427 üzenetére
Ezt a telefonszámosdit felejtsd el szerintem, nem attól függ egy program használhatósága, hogy miként regisztrálsz be.
Őőőőő... nem állítottam ilyet. Viszont az, hogy mennyire tudom elterjeszteni a baráti/családi körben, az leginkább ettől függ.
A KakaoTalk jól hangzik, nem gond, hogy nem lőhető ki, ha nem zabálja fel az akksit. A Couple-t ismerem, de az csak kétfelhasználós. (De annak nem tűnik rossznak.)
Most még a Fring-et néztem, fel is tettem; ezt korábban használtam, de azóta sokat változott, és az értékelési sem jók.
-
St3ven
addikt
válasz
Illusion1010 #45412 üzenetére
Melyik kritériumon bukik a legtöbb szóba jöhető messenger?
-
St3ven
addikt
A WhatsApp-ot nem számítva milyen azonnali üzenetküldő alkalmazást ajánlanátok, az alábbiakat szem előtt tartva?
Ami kell:
- telefonszám alapján azonosítson (ne kelljen regisztrálni felhasználónevet, megadni email címet)
- üzenetek, képek küldése
- alacsony erőforrásigény (akksi, RAM, tárhely)
- megbízható működés (ha küldök egy üzit, az azonnal érkezzen meg a címzettnek; ne másnak továbbítsa az üziket, ha éppen olyanja van stb.)
- cross-platform legyen (már amennyire lehet)
- idegenek ne tudjanak rám írniAmi nem alapfeltétel, de jó lenne:
- csoportos üzenetváltás
- ingyenesség
- reklámmentességAmi nem kell:
- hanghívás
- stickers és egyéb marhaságokAmi nem jöhet szóba:
- Viber
- HangoutsEgyelőre ezeket nézegetem Play-en, bármilyen vélemény, személyes tapasztalat érdekelne róluk és egyéb lehetőségekről:
- LINE
- WeChat
- KakaoTalk -
St3ven
addikt
válasz
freemanone #44635 üzenetére
Egyelőre valóban egy felugró ablakban emlékeztetett a trial period lejártára, amikor a widgetre koppintottam, illetve megvehettem volna, vagy választhattam, hogy "Later" még emlékeztetni fognak.
Talán nem fogja minden nap eljátszani ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged