-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz zsoltip #165537 üzenetére
Erre nem használok külön appot. Az aCalendar 8 féle widgetet tud készíteni, a widgetek teljes személyre szabási lehetősége mellett.
A Google Calendar egyébként simán törölhető a készülékről, nem szükséges. Bármi, amit az aCalendarban felviszek, az szinkronizálódik a Google Microsoft account naptárával és természetesen tudod kezelni mondjuk laptopon belépve a Google Naptárba. Én mondjuk Windows alatt sem lépkedek fel a G Naptárba, erre is van alkalmazás a MS Storeban. Én nem ragaszkodnék görcsösen az official appokhoz... próbáltam őket; nagy méretűek de legalább buták és bugosak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest