Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Sziasztok,

    szeretnék egy kis segítséget kérni. A főnököm meglepett egy Xiaomi MiMix 3-al. Viszont van vele egy kis gondom. Jobban merül, ha nem használom, mint ha igen. Valami folyamatosan felébreszti, akkor is, ha hozzá sem nyúlok. 7 éve MIUI-t használok, volt egy kazal Xiaomi telefonom, sosem találkoztam ilyen problémával. A MIUI-n belül, már mindent letiltottam, hogy ne induljon el automatikusan, he is futhasson a háttérben, és ennek ellenére ez egy mai kép. Ahogy beértem a munkahelyre onnantól 8,5 óra hossza alatt mindössze 4x néztem rá a telefonra, akkor is csak pár másodpercig, ennek ellenére 20%-ot merült a telefon (csak ebben a 8+ órában!).
    Egy munkaidő végi screenshot:

    A telefon saját topikjában javasolták a wakelock detektort, de a készülék nem rootolt és a root nélküli változat nem OK, mert a PC-s "app", ami van hozzá, az istennek sem látja a telefonomat, pedig mindent a leírás szerint csináltam.
    Szóval lenne pár kérdésem:
    - A wakelock fizetős változata működik-e biztosan root nélkül? (Ha igen, akkor a többi kérdés nem is lényeges)
    - Ha nem, akkor hogyan lehet rootolni a telefont? Céges(!), szóval fontos, hogy a gari ne sérüljön, ha ez a rootolás "mellékhatása", akkor nem is érdekes, valamint sosem root-oltam és nem is cseréltem ROM-ot egyetlen telefonomon sem. Egy átlag user vagyok, szóval jó lenne nem ezen a telefonon kísérletezgetnem talán. :U
    - Ebben az esetben van-e valakinek ötlete, hogy hogyan deríthetném ki, hogy mi étkezi az akkumat folyamatosan?
    Köszönöm a segítséget és bocs, hogy hosszú voltam. :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák