- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTREem
tag
Sziasztok!
Remélem nem túl rossz helyre teszem fel a kérdésem. Nemrégiben vettem egy Vodafone Smart 4 Mini telót. Első bekapcsolás és beállítgatások után olyan 250MB szabad ram maradt az alap alkalmazásokkal. Miután eltávolítottam a nekem nem kellő appokat, feltettem amire szükségem van, azt vettem észre, hogy a szabad ram szépen leesett 100-25MB-ra, ami újraindítás után sem változott. Ami érdekes volt mindeközben, hogy a gyári alkalmazások eltávolítása után nem, hogy felszabadult volna ram, hanem olybá' tűnt, még csökkent is a felhasználható mennyiség. No, gondoltam egyet, csináltam egy hard resetet, minden gyári szoftvert rajta hagytam, és feltettem újra amiket használok. Meglepő módon a felhasználható ram így maradt 250-200MB! Amint letiltok egy szükségtelen dolgot (Vodafone Update), illetve eltávolítok (pl. Facebook, Twitter, stb.), a ram megint csökkenni kezd.
Mitől lehet ez?
Válaszotok köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest