- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
közben rendezgettem a kódon valamit, és megjavult, de még mindig nem értem h miért működik amikor tegnap nem ment
így szedem ki am az intentből, key-ek jók azokat másoltam, nincs elgépelés
protected void onHandleIntent(Intent intent) {
urlCurrent = intent.getStringExtra("urlCurrent");
urlTomorrow = intent.getStringExtra("urlTomorrow");
...a service-t a fenti alarm indítja, azzal nincs gond indította rendesen csak mindig nullpointert kaptam a kér urlt tároló stringre, de most gond nélkül átmegy az extra és helyes a működés ahogy látom
-
WonderCSabo
félisten
Sajnos a ViewFipper se lett volna jó, az egyszerre egy gyereket mutat és kész. De azért köszi!
Egyébként most egy olyna problémába ütköztem, hogy lassú a drawText metódus. Ha a felhasználó nagyít, akkor rövid időn belül sokszor kell újrarajzolni a VIew-t. Azt tapasztaltam, hogy a drawText a gond, mivel azt eltávolítva smooth volt az animáció. Ezzel kapcsolatban esetleg van valamelyikőtöknek tippje, tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged