Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thiclyoon

aktív tag

válasz Csaby25 #5340 üzenetére

(Szerintem) nehezedő sorrendben néhány ötlet pár sorral lejjebb, bár gyakorlatilag az első 1-2-n kívül az összes a végtelenségig elbonyolítható :D pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.

(Szintén személyes vélemény, de úgy gondolom, az ilyen portfólió-jellegű építkezésnek itthon nem sok előnye van, legalábbis én nem nagyon tapasztaltam ilyet. Talán egyszer fordult elő velem, hogy egyáltalán ránézett bárki (csak a kódra, nem is az appra).)

Tier 1: countdown timer, tic-tac-toe, catch the kenny (amelyiket nem ismered, keress rá, valószínűleg úgy egyértelmű lesz)
    Tier 2: todo lista, bevásárlólista, notes
    Tier 3: kvíz app, kalóriaszámláló
    Tier 4: chat app, github timeline böngésző
    Tier 5: online shop

Új hozzászólás Aktív témák