Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Csaby25
üzenetére
(Szerintem) nehezedő sorrendben néhány ötlet pár sorral lejjebb, bár gyakorlatilag az első 1-2-n kívül az összes a végtelenségig elbonyolítható
pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.(Szintén személyes vélemény, de úgy gondolom, az ilyen portfólió-jellegű építkezésnek itthon nem sok előnye van, legalábbis én nem nagyon tapasztaltam ilyet. Talán egyszer fordult elő velem, hogy egyáltalán ránézett bárki (csak a kódra, nem is az appra).)
Tier 1: countdown timer, tic-tac-toe, catch the kenny (amelyiket nem ismered, keress rá, valószínűleg úgy egyértelmű lesz)
Tier 2: todo lista, bevásárlólista, notes
Tier 3: kvíz app, kalóriaszámláló
Tier 4: chat app, github timeline böngésző
Tier 5: online shop
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.