- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Csaby25 #5340 üzenetére
(Szerintem) nehezedő sorrendben néhány ötlet pár sorral lejjebb, bár gyakorlatilag az első 1-2-n kívül az összes a végtelenségig elbonyolítható
pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.
(Szintén személyes vélemény, de úgy gondolom, az ilyen portfólió-jellegű építkezésnek itthon nem sok előnye van, legalábbis én nem nagyon tapasztaltam ilyet. Talán egyszer fordult elő velem, hogy egyáltalán ránézett bárki (csak a kódra, nem is az appra).)
Tier 1: countdown timer, tic-tac-toe, catch the kenny (amelyiket nem ismered, keress rá, valószínűleg úgy egyértelmű lesz)
Tier 2: todo lista, bevásárlólista, notes
Tier 3: kvíz app, kalóriaszámláló
Tier 4: chat app, github timeline böngésző
Tier 5: online shop
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest