Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz G.A. #5329 üzenetére

Elvileg akkor lenne jó a Xamarin, ha ugyanazt az appot fejlfesztenéd Win, Mac, Droid platformra.
    De a gyakorlat azt mutatja, hogy egy ilyen dolog nagyon nehezen kivitelezhető, mert csak azt használhatod, ami mindhárom környezetben megtalálható.
    Win alá fejleszt valaki egyáltalán appot? Amióta nincs Windows phone, nem sok értelme van. Windows áruházban is túlnyomórészt azok az appok vannak, amiket még a Win8 megjelenésekor, első fellángolásként feltöltöttek.
    Hacsak tényleg nincs valami nagyon nyomós oka annak, hogy a már kész környezetbe integrálódjon az elkészült alkalmazás, akkor én nem kezdenék bele a Xamarinba.

• thiclyoon

aktív tag

válasz G.A. #5329 üzenetére

szerintem (tapasztalatom alapján) igen, Android studioban natívan fejleszteni teljesen más szint mint VS-ben (főleg kotlinban :K ). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttert

Vannak amúgy más jellegű megoldások is, pl ez; ezek már olyanok amik bár hobbi projektben érdekesek lehetnek, de ha határidő van, stb, akkor neccesek általában. Hobbiprojektbe meg mehet bármely crossplatform is, ahhoz kb mind elég érett. Max néha előfordul hogy egy funkcióra 2 óra helyett mondjuk 5 kell vagy hasonló, de ha hobbi, akkor ezt még élvezheted is, meg "egzotikusabb" tapasztalatot is ad. Szóval vannak érvek - ellenérvek mindkét oldalon igazából

Új hozzászólás Aktív témák