Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
No, kipróbáltam az ötletedet, nem változott semmi.

(pedig utána még a minSdkVersion-t is is feltettem "15"-re)Ezután egy "régi" gyakorló programomat is ráküldtem a 4.0.3-ra, ami alig volt bonyolultabb a "Hello, World"-nél, az csont nélkül ment, targetSdkVersion nélkül is.

Ekkor kezdtem gyanakodni a Splash Screen-re, amivel indult a program, és tényleg ott volt a bibi !!! Amikor kiszedtem a Splash-t, akkor már nem akadt ki. Igaz ugyan hogy néhány mp-ig csak fekete képernyőt láttam, miközben inicializálódtak az adatok (sok adat, ezért csináltam a Splash-t), de aztán elindult rendesen, ezzel a hiba behatárolódott.
Kicsit kísérleteztem a targetSdkVersion-nel, kis stílusbeli (megjelenési) különbség volt bizonyos elemeknél a megszokotthoz képest (pl. a képernyő teteje, a scrollbar, a hardveres Beállítások gomb után megjelenő menü kinézete, rádió-gombok és textboxok kinézete, ilyenek), ha viszont kiszedem akkor pontosan úgy nézett ki mint addig, tehát kiszedtem.
Ezután a neten már gyorsan megtaláltam pl. ezt, ahol leírják hogy 4.0-tól kezdve a thread-ek kezelésében a stop() kerülendő. Tudni kell, hogy a Splash-ek külön thread-ben szoktak lenni, nálam is így van. Visszatettem a Splash Screen-t, a stop()-ot lecseréltem finish()-re, és megy, nem dob ki. Pici probléma még van vele, nevezetesen hogy a splash képernyő éppen csak felvillan, majd az adataim inicializálása alatt csak a fekete képernyőt látom a "rendes" képernyő megjelenéséig, de ezt majd valahogy megoldom. Minden bizonnyal összefüggésben van a 4.0 megváltozott thread-kezelésével, mert 2.x alatt az inicializálás során végig kint van a splash.Tehát a minSdkVersion maradt "7", a targetSdkVersion nincs beállítva (vagyis az is "7"), és tulajdonképpen megy rendesen.
Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek ilyen problémája van, az esetleg tudjon ötletet meríteni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest