- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
No, kipróbáltam az ötletedet, nem változott semmi.

(pedig utána még a minSdkVersion-t is is feltettem "15"-re)Ezután egy "régi" gyakorló programomat is ráküldtem a 4.0.3-ra, ami alig volt bonyolultabb a "Hello, World"-nél, az csont nélkül ment, targetSdkVersion nélkül is.

Ekkor kezdtem gyanakodni a Splash Screen-re, amivel indult a program, és tényleg ott volt a bibi !!! Amikor kiszedtem a Splash-t, akkor már nem akadt ki. Igaz ugyan hogy néhány mp-ig csak fekete képernyőt láttam, miközben inicializálódtak az adatok (sok adat, ezért csináltam a Splash-t), de aztán elindult rendesen, ezzel a hiba behatárolódott.
Kicsit kísérleteztem a targetSdkVersion-nel, kis stílusbeli (megjelenési) különbség volt bizonyos elemeknél a megszokotthoz képest (pl. a képernyő teteje, a scrollbar, a hardveres Beállítások gomb után megjelenő menü kinézete, rádió-gombok és textboxok kinézete, ilyenek), ha viszont kiszedem akkor pontosan úgy nézett ki mint addig, tehát kiszedtem.
Ezután a neten már gyorsan megtaláltam pl. ezt, ahol leírják hogy 4.0-tól kezdve a thread-ek kezelésében a stop() kerülendő. Tudni kell, hogy a Splash-ek külön thread-ben szoktak lenni, nálam is így van. Visszatettem a Splash Screen-t, a stop()-ot lecseréltem finish()-re, és megy, nem dob ki. Pici probléma még van vele, nevezetesen hogy a splash képernyő éppen csak felvillan, majd az adataim inicializálása alatt csak a fekete képernyőt látom a "rendes" képernyő megjelenéséig, de ezt majd valahogy megoldom. Minden bizonnyal összefüggésben van a 4.0 megváltozott thread-kezelésével, mert 2.x alatt az inicializálás során végig kint van a splash.Tehát a minSdkVersion maradt "7", a targetSdkVersion nincs beállítva (vagyis az is "7"), és tulajdonképpen megy rendesen.
Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek ilyen problémája van, az esetleg tudjon ötletet meríteni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Környezetvédelem
- Formula-1
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest