Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, ne egy hétköznapi billentyűzetre gondolj. Valójában akivel terveztük/teszteltük könyveket ír rajta több nyelven. Az eredetileg gigantikusnak gondolt határértékek a keze között akadállyá váltak: jelenleg 10 (külön keskeny és széles) layout a teszt, akár több, mint 1000 tényleges billentyűvel.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy egyetlen billentyű leírásához akár 20 token is kellhet; ill. hogy ez legalább 2500 objektum; ráadásul egy igen részletes log is tartozik hozzá - akkor már nem is olyan sok az az idő. De az oroszlánrészét az objektumok veszik el, meg persze GC is dolgozik közben - a log tanúsága szerint.Mindegy, három próbálkozáson keresztül jutottunk ide, és ez jónak tűnik: nagyon gyorsan és könnyen módosítható, és mindent tud, amit szeretnénk. No persze, az okostelefon elgondolásba ez a (mondjuk log nélkül talán) 10 másodperc már nem fér bele, tegyük hozzá a három sem. Ezért szeretném pontosan ezt: szétválasztani a kettőt. Akár install során legyártja a szükséges adatokat, aztán a mentés meg a töltés már nem sok idő.
A Broadcast ötleten is gondolkodtam (ez jó, hogy példa is van hozzá), de az egyik előző elgondolásban az előző karakter átírását a DELETE majd ÚJKARAKTER elküldésével oldottam meg. legnagyobb meglepetésemre teljesen összekeveredett a sorrend, az elküldött értékek nem ugyanabban a sorrendben érkeztek meg. (A doksi csak arra hívja fel a figyelmet, hogy ez ún. IPC - vagyis nagyon lassú. De keveredésről nem volt szó.) Megoldható persze, egy blokkban kell a kettőt (néha többet) elküldeni. Épp csak attól tartottam, hogy a Broadcast még tovább rontja ezt az időt - talán az editor kellene a receiver legyen, de ez persze nem realitás.
Ebben a Broadcast megoldásban elmélyedek, mennyire nehéz bele-aplikálni. (Loadernél használtam, ott nagyon jó volt)
Még egy kiegészítés:
Amúgy a Broadcast megoldás is singletonnal operál a példában (ami gyári); no ezt csak azért írom, hogy csak azért betenni, hogy egy másik singleton-szerű megoldást kiváltson, lehet h. felesleges.Szerintem kipróbálom mind a hármat (referncia átadása - service elérése singletonként - broadcast; aztán meglátom, mennyire idő/helyigényes és mennyire dönti romba a kód szépségét

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest