Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
vgyuri: Sajnos nem jó, mert tudnom kell adminisztrálnom. Az egész ajtónyitó arra kell, hogy ne kelljen szaladgálnom két emelet, hogy a lépcsőházba felengedjem az ügyfelet. Na most ha minden új ügyfelet fel kell vegyek a telefonkönyvbe ahhoz hogy be tudjon jönni, ugyanúgy le kell szaladgáljak hozzáadni. (tudom-tudom miért nem elég ha én nyitogatok, de akkor meg csengő kell, ráadásul folyamatosan vacakolhatok a telefonommal, plusz nem csak nekem van itt irodám ha más is kitalálja h ezt meg azt adjak hozzá akkor hajamat tépem) Egymillió módon meg tudtam volna ezt oldani egyszerűbben, ha nem kellene tudnom távolról adminisztrálni úgy, hogy még a WIFI is instabil amin lóg. Én ha fejlesztek akkor úgy fejlesztek, hogy minden hibalehetőség be legyen számítva, éppen hogy kalapáccsal nem csapkodom meg a tesztkészüléket
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.