Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vannak letölthető appok amik csomagban adnak webservert php modullal illetve mysql servert, és phpmyadmint. Ilyeneket próbáltam, volt amit meg is vettem, de mindegyiknél az a baj, hogy a server indítása gombnyomáshoz kötött, ami meg esetleg beállítható h bootkor startolja a servert az is néha bugos, nem indul a server automatikusan telefon reboot után, de a webservert kezelő app fut.
Ilyenkor az én appom ezt érzékeli és újraindítja a webservert kezelő appot, de az továbbra sem mindig indítja el magát a webservert. Ezért olyan megoldás kellene, hogy lenyúlok magáig a webserver programig és azt indítom.
A webserver azért kell, hogy le tudja kérni a programom hogy az adott bejövő hívás telefonszáma benne van e az adatbázisban, mert csak akkor nyit az ajtó. Azért nem sima appon belüli adatbázist használok, mert valahogy távolról tudnom kell adminisztrálni, ezért json -al adom át az adatot a mysqlből az appnak.Mivel szeretném hogy minden éjszaka legyen egy automatikus reboot, ezért fontos hogy megoldjam reboot után minden felálljon rendben, ha pedig nem akkor próbálja javítani.
Remélem sikerült normálisan leírnom.

A ciklusokat értem, sokat tanulmányoztam, rengeteget teszteltem már, de még mindig hajlamos vagyok bekavarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest