- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
én nem értem ezt az android marháskodást (főleg azt nem értem miért nem volt jó az eredeti javas működés),
Szóval tesztelgetek, majd egy service-t szeretnék csinálni.
Szóval létrehozok osztályt ami extends Activity. Az oncreate metódusába beírtam egy log üzenetet hogy lássam mit csinál. Ez megy is csak elég furán... az üzenet mindig megjelenik ha forgatom a telefont és változtatja az alkalmazás felületének orientációját, tehát forgatáskor mindig lefut az oncreate? Ez wtf?
ugyanitt egy startservice-el elindítom a teszt service osztályt aminek szintén raktam az oncreate metódusába egy log-os jelzést, ez viszont soha nem jelenik meg, tehát úgy néz ki nem is hozza létre az osztályt... viszont az app ablak bezárása után még is ott marad a folyamatok között, tehát még is service-ként viselkedik.(egyébként ha összejön egy normális hangerőszabályzást szeretnék vele megoldani, mert az alap 15 fokozatú szabályzás az egy hulladék(a legkisebb fokozat is túl hangos ha fülhallgatót használok), és ennek megoldására csak 1 db fizetős bloatware app van, amit szeretnék elkerülni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest