- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok! Egy munkatársam valamivel több mint 1 éve vett egy Alcor Q880i típusú táblagépet. Teljesen általános dolgokra használta. Pár napja jelezte nekem, hogy a táblagép elkezdett rendszerhibákat írni, majd odáig fajult a dolog, hogy most már be sem kapcsol a gép. Hiába töltöm, hiába nyomom 10mp-ig a POWER gombot, semmi. Tipp?
-
Carasc0
őstag
A teljesség kedvéért akkor a következők alapján keresek táblagépet:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 9 vagy felette
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Itthon vásárolnám.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, rém egyszerű játékok (anyukámnak lenne)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Az eredeti álláspontomnál maradok: 50.000FtAmi fontos hogy lehetőleg Android 5.0 vagy jobb legyen rajta, és a 6-ost is rálehessen tenni.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez megéri most az árkategóriájában? Anyukámnak venném, netezésre.
Vagy inkább mást érdemes? 60K-ig gondolkodom, de ugye több ajánlat is van az összefoglalóba. Ami számít:
- Méret
- Szervíz
- Képminőség
- Netezésre legyen kellően gyors.
- Ne essen szét. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy kolléganőmnek kellene egy táblagép és elmondta nekem a vele kapcsolatos kívánalmait:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? (Minimum 5")
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? (új)
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? (itthon)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) (internet)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (max. 30 000Ft)Más megkötés úgymond nincs.
Melyik most a fentiek alapján a bestbuy?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Erről a masináról mi a véleményetek? Katt
Ár/teljesítmény alapján nagyon korrektnek tűnik! Viszont nem tudom hogy a márka mennyire ajánlott!
Előre is köszönöm a véleményeket.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
2 TAB között vacilálok:
Asus Nexus 7 (2013)
LG G TAB 8.3Ami a Nexus mellett szól részemről:
- Tiszta android
- ÁrAmi ellene:
- Lehetne legalább 8-as méretű és valami mini USB lehetne rajta
Az LG G TAB-re lehet telepíteni tiszta sallangmentes androidot?
Előre is köszönöm! Ti amúgy a 2 közül melyiket választanátok? Mondjuk az LG 10K-val drágább.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
hosszútávra és általános célokra gondolkodtam egy táblagépen! Nos én nagyon a letisztult dolgok híve vagyok, így nagyon kacsingatok az Asus Nexus 7 (2013) felé. Egy gondom van vele hogy kicsi! Nem régiben láttam hogy GSM boltokban "jó" áron kapható Samsung Tab Pro 8.4. Kérdéseim:
- Mennyire megbízhatóak ezek a GSM boltok?
- Milyen tapasztalat van erről a Samsung masináról?
- Inkább Nexus mint ez a Samsung?Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Hol érdemes Nexus 7 2013-at venni? Csak azért mert az Edigital picit drága, a többi boltokat nem ismerem. 80K alatt megszerezhető az eszköz de hol megbízható!
-
Carasc0
őstag
válasz
tvamos #47389 üzenetére
Igen megnéztem! Korához képest tényleg korszerű, viszont az ára horror. Tehát 100e Ft-ot nem ér. Valahol többet kérnek érte.
Én is nézelődöm. Én max 80K-t adok egy TAB-ért de eddig csak a Nexus 7 ami kellemes ennyiért. Nem tudom hogy a 7 col mire elég, sosem volt TAB-om. Nem játszani akarok rajt ez tény...Általános használat meg teszt eszköz a fejlesztett programok kipróbálására.
Akkor nem kellene nekem TAB ha Android telepíthető lenne PC-re. Állítólag valami ilyesmi lehetséges de nem kiforrott.
-
Carasc0
őstag
válasz
tjb007 #47383 üzenetére
Ja igen! Azt is néztem mint vetélytársát. Én úgy tudom hogy a nexus azért jó mert azon nyers tiszta Android van, nincs saját gyártói progik. Ellenben az LG azért telepakolja. Ez igaz? Nekem elsősorban azért kellene hogy programokat írjak rá.
Nekem legtöbben a Nexust ajánlották mindenképp. Mondjuk az Edigital-ba drága, máshol 70-80e között kapható ez a Nexus.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Tovább nézelődtem. Adott ez a kiszemelt eszköz: Google Asus Nexus 7 (2013)
Van ennél jobb ebben az árkategóriában?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nézelődtem a táblagépek piacán. Az összefoglalóban feltett kérdésekre adott válaszok alapján és némi + kiegészítő információk megosztása révén szeretnék tőletek segítséget kapni hogy melyiket érdemes megvenni (milyen alternatívák közül érdemes választanom). Lássuk:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-10
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csak új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Általános+ szeretnék rá programokat fejleszteni.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Max 90e FtTovábbi kiegészítő információk:
- Felbontás jó lenne fHD
- 2GB belső memóra
- 16GB-os tárhely
- Wifi és 3G képes
- Jöjjön ki rá majd az Android 4.4 legalább
- HDMI nem ártana ha lenne bár nem kötelező!
- IPS panelt dícsérném!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest