- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Arnova 10 G2-vel lenne egy olyan problemam, hogy ha elore billentem a gepet, akkor a megjelenitendo tartalom sotetebb lesz, bizonyos arnyalatok peldaul nem katszanak, vagy csak alig, viszont ha magam fele billentem, akkor minden sokkal vilagosabb lesz, olyasmi mint amikor felnyomja az ember a tv-n fenyerot azzal a kulonbseggel, hogy igy viszont mas arnyalatok nem latszanak jol. A gepet kisse magam fele kell dontenem, hogy minden jol latszodjon rajta, ez nem lehet normalis.
Ez lehet kijelzo hiba?
-
JimKirk
tag
válasz
Luissimo #8373 üzenetére
Nalam nem szempont a zsebrevaghatosag, csak itthon hasznalnam, ha lakason kivul is szuskegem van netre, akkor ott van egy mezei X8, nekem az boven eleg, hogy megnezzem a hireket, az emailjeimet es ha eppen nem vagyok otthon, akkor a Hattrick meccseimet!
Tiz colosat szeretnek, mert azon kenyelmesebb lesz vidokat nezni, es olvasni is. Legszivesebben meg ennel is nagyobbat vennek, csak hat az mar baromi draga, annyit meg nem szeretnek ra aldozni.
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Korulbeul milyen processzornak szamit egy 1 ghz-es Rockchip RK2918 ARM Cortex-A8-as?
Azert kerdem, mert ez van az altalam kinezett Arnova 10 G2-ben. Eloszor egy xTAB-100-ast szerettem volna, de az 250€ + postakoltseg, az Arnovat meg megkapom 160-ert. Amire szeretnem hasznalni az pdf magazinok olvasgatasa, filmeket nezni es termeszetesen netezesre. A belso memoria valoban keves (ez bovitheto), es hdmi slot sincs rajta(nem is hasznalnam), de a tobbi az nagyjabol elfogadhatonak tunik. Max az osszeszereles minoseget hozhatnam meg fel, de ennyiert nem fogom!
Az Android Market meg kerdeses, ez viszont gond ...Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest