- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Kapanyél #50825 üzenetére
Köszi. Pont erre voltam kíváncsi.
A nevesebb gyártók is mind az sw-n véreznek el. Szinte csak ezen múlik, hogy egy gyors, gördülékeny rendszere van valakinek vagy egy akadós használhatatlan sz*r.Szóval emiatt tartok tőlük. (Elsősorban a noname modellektől, de igazából bármelyiktől)
A romolgatást kihagynám ha lehet, mert van jobb dolgom is, de ha jönnek tisztességes gyári frissítések esetleg 1-2 jobbféle főzött rom elérhető akkor nyilván a sima működés érdekében azért rááldoznám az időt.A kérdés, hogy melyik szegmensben jut az ember használható géphez.
De akkor fordítsuk meg így a kérdést: mi kell ahhoz, hogy egy vajsima, gördülékeny rendszert kapjak?
Neves gyártó, noname? Szűz rendszer, gyárilag átalakított, custom?Újra csak a telefonos élményeim tudom felhozni.
- Galaxy S-re ha szétromoltam akkor se volt olyan gyári vagy custom rom, ami ne lassult volna be 1-2 hónap alatt.
- ZTE Blade-re viszont szuper custom romok voltak.
- Most S3-ra meg a gyári 4.1-eshez hozzá se nyúltam és szélvészgyors, lagmentes, bugmentes. (Kis csúsztatással, mert azóta frissítettem 4.3-ra, szar is lett tőle... de a lényeg, hogy ha nem is minden gyári rom sikerül jól, már talán vannak használhatóak gyárilag is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest