- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
Szerintem ez a cikk egy fölösleges butaság. Egyrészt nem nagyon vannak 24p filmek forgalomban, szinte mindegyik 23,976p. Másrészt LE+KODI esetében szó sincs arról, hogy fix 60Hz-en küldöm a mindenféle filmet és úgy várjunk el "judder-free" megjelenítést.
Amit ellenőrizni érdemes, hogy film indulások vált-e frekit a TV (már ha a KODI felülettől különböző fps-ű filmet indítasz), ezt a TV egy villanással és info kiírással szokták tenni. Ez azt jelenti, hogy a KODI képes váltani a TV frekijét. Ez jó hír.
A második fontos kérdés, hogy bár a TV 24p-t fog általában kiírni 23,976p esetén is, tudja-e a tört frekit? Ehhez egyszerű tesztvideot lehet letölteni amiben egy vonal szaladgál jobbról balra, ha az ugrál akkor egyből kilátszik a hiba. -
junkpod
veterán
Gondolom megtaláltad a harmony adatbázisban a boxod taviranyitojanak, ha igen állítsd be a Harmonyt.
Nem tudom hány gombod van az eredetinek de nekem az mx64-en a számok felaldozasa nélkül is jut mindenre amit írtál (bár a tekerés gombokat nem hasznalom mert max 4x-ig van folyamatos lejátszás onnantól ugrálni fog, nem nkabb a nyíl gombokkal ugrasztok fix idokozoket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest