Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Pár dolgot vegyünk ki a képletből, jelenleg mondjuk hogy ez nem releváns: A beállítások, a telepítés sőt a hűtés sem. ( ezek megoldhatóak gyorsan, ingyen - ezekkel nem akarok foglalkozni. mint pozitív-negítív dolog a filmezéssel kapcsolatban)
Csak és kizárólaga médialejátszás rész érdekel, azon belül is a képminőség. Youtube sem. Az bármelyik androidos boxra feltehető ( Smart tube next)
Sőt még a netflix sem annyira izgat, nem is értem miért akar mindenki azon rutinozni. Aki pl Nvidia boxot vesz feltételezem hogy nem ősrégi buta tv-hez veszi, az újakon meg mennie kell a tv-n a netflixnek hibátlanul, magán a tv készüléken.A 4k felkonvertálás sem szokott izgatni, eddig nem láttam nagy különbséget vagy nem tudom az miért is kell. Ha 4k-s at akar nézni valaki valamit akkor kell egy 4k-s film gondolom. ( ezt lehet rosszul tudom, erről nem tudok semmit így)
Szóval csak a képminőség ami érdekel. Arra azt írod jobb. Tehát ha van egy filmem és lejátszom mindkettőn akkor az NVIDA-n valamivel szebb képet kapok. ( ami ízlés dolga is lehet)
Az AFR akadozása szerintem viszont igen negatív tényező, ez a CE- és már előtte is hibátlan jó ideje. Szerintem ez fontos. A Passthrough is tökéletes CE-n, nem tudom az milyen nvidia-n.
A DV az pozitívum ha valakinek tudja a tv-je, ha nem tudja akkor az is mindegy.
De a lényeg hogy elvileg "szerinted" a kép szebb. Ez a lényeg, de köszi az összefoglalót, már teljesebb a kép.
Még egy kérdés: az Ugoos-on droid alatt hasonnlítod össze? Mert én CE-re gondoltam
Djnice: köszi ezt az infót is, ezek alapján nálam nem az NVIDIA felé dőlne a mérleg nyelve

Főleg ha az árat is figyelembe vesszük - de az is lehet másodlagos is
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself