- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
butcher51
csendes tag
Hello!
A gondom a következő, van a topic címben említett laptop. Rádugok egy külső usb-s bill-t addig minden ok winfos felismeri megy jól. A gond ott kezdődik mikor viszem valahova a gépet és lehuzom róla az usb-s billt, akkor a laptop alap billentyüzete totál megkavarodik, öszevissza felcseréli a karaktereket.
Amit próbáltam:
- Drivert ujra rakni, csomó félét, az alap 84 gombostól kezdve amilós dirvert stb stb stb
- winbe kitoroltem drivers.cab ot hogy ne telepítse fel, ismeretlen eszköz ként is be van kavarodva a bill
- probáltam hardware profilnál 2 féle beállítást, ésakkor ugy váltogatva, úgyis összekavarodik
Mindig oda jutottam hogy reinstall, vagy rendszervisszaálítás után javult meg, de rádugtam usb-s billt majd le, megint megzakkant....
Valaki plíz segítsen me kettévágom baltával a gépet
Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged