- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
tts
addikt
nekem akkor is csak NF7 van - mondjuk én rühellem a SATA-t
gondolom ezt olvastad a Sempron klubban:
''Ez egy nagyon erdekes proci. A Sempronok kozul a legnagyobb, de igazabol mondhatjuk ra, hogy ez egy Barton, hisz semmiben nem ter el attol, mert itt megvan az 512K cache (ez az egyetlen ilyen Sempron). Egyedul annyi a difi, hogy ilyen orajelu Barci nincsen, de a 2600+ es 2800+ koze esik pont, tehat mondhatnank ra, hogy 2700+. De amugy rohejes ez a szamozas, mert a 2400+ XP is ekkora orajelen megy, persze kisebb cahe (alig szamit), es kisebb FSBvel (ez sem annyival kevesebb).
Amugy tuning szempontjabol sztem nem vmi jo proci, nem lehet vele magas FSBt elerni vele.
Uff, ez a velemenyem.''
valsz. ha veszed mindegy melyiket, de cserélni én biztos nem cserélném el Sempronra - semmi értelme nem lenne -
tts
addikt
mennyire komoly a dolog?
az említett NF7-ben egy 2500+ Barton van, ami 3200+ egyetlen kattintásra visz - de 218 FSB-n hiba nélkülüzemel alap feszen - de nálam a max az volt, hogy 245 FSB-n még felállt a win és 5-10 perc játokot is kibírt
kipróbált, tökéletes, hibátlan konfig - nem szándékom tőle szabadulni, de egy 25 k-ért megválnék tőle
ha kell van hozzá táp(Antec 400 W) és ház(Castek 1016), a RAM-ot nem szívesen adnám el -
tts
addikt
semmi gond - előfordul velem is
én azért tartom rendkívül jónak, mert amit írtam az saját tapasztalat - főleg annak fényében, hogy előtte egy Biostart vettem - egy hétig bírta - elhalálozott - ő helyette kaptam gariba az NF-7-et - 1év 5 hónapja megy kérdés nélkül
bocs a topic nyitótól - legyen ez egy up neki
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest