- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Pontosan tudom, milyen a két VGA teljesítményviszonya. A kereső nem fogja visszaadni, mivel gyárilag a Titan cefet alacsony órajelen megy, viszont tuningban ugyanannyit bír, mint a 780, és ott viszont elmegy a 6GB ram és majdnem 780 Ti mennyiségű számolója okán.
(#7155) Keldor papa: Hát nézd, ha én vettem volna Titant X-et 1000 dollárért, és 3 hónap múlva meglátnám a 980 Ti-t kvázi ugyanazzal a sebességel és hűtéssel 500-ért, én tutifix a szívemhez nyúlnék.
Ha egy év alatt történik ez, még az is durva, de valahol érthető, de 3 hónap alatt... Az Nv a saját vásárlóiból csinál ezzel (is) bohócot.(#7157) Egon: Ha nyugodt lelkiállapot elérése a cél, akkor alapszabály. Ha tanulni is akarsz a hibáidból, akkor viszont nem működik. Ha vásárlás után drasztikus értékcsökkenést szenved a vásárolt termék, akkor legközelebb talán érdemesebb olyat választani, ami jobban állja majd a sarat. Persze, akinek sok szórni való pénze van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20GB
- Leghűvösebb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Asus GeForce GTX 750 Ti OC 2 GB GDDR5 VGA Gyári dobozával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)