Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megint kristályozik a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ilyen szempontból a nálam járt HD 6850 vagy az RX 470 videókártyáig bezárólag használhattak volna ennyire olcsón megvalósitott hűtéseket. Megfelelő hűtésük volt, ezért az órajeleket is tudtam emelni módjával. Ha látom, hogy mennyire egyszerű hűtés van a videókártyákon, akkor nem szivesen húztam volna. MSI AERO GTX 1070 órajeleit inkább alapon használtam, mert előre számitottam a bloweres hűtés tulajdonságaira. Igy ránézésre az RX 2060-ra ez a kétventis hűtés viszont tuningképességre jónak tünik. Itt most ez elég kétséges a videó alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Socket AM4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Megette az internet felét az AI?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)