Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
HD 4770-re nem tudom emlékszik még valaki... Az első 40nm gyártástechnológiával gyártott AMD videkártya volt. Voltaképpen egy HD 4830, amelyik jelentősen magasabb órajelen és alacsonyabb fogyasztással a HD 4850 közeli teljesitményre volt képes. Most az RX 590-nek ez forditott revoluciót jelent. Magasabb TDP keretben kell használni, hogy a hasznos órajel miatt a teljesitménye javulni tudjon. Eközben a Polaris 30 GPU-t itt nem optimalizálták tovább, hanem ráillesztették az RX 580-ra. Költséghatékony, de az csak az órajelemelésre volt elég. Most ezért 10-20% teljesitménynövekedést kapnak az AMD középkategóriában, amivel a GTX 1060 6GB videókártyát teljesen maga mőgé szoritja. Viszont Nvidia-tól érkezik majd a válasz: az RTX 2060 és 2060 Ti. Meghalt a király... Éljen a király... A király szerintem még mindig a Pascal széria. Legalább egy GTX 1070 vagy GTX 1070 Ti vagy ennek megfelelő teljesitményszint.
-
Televan74
nagyúr
RX590 egy vakítás, de mondjuk én nem is vártam többet tőle.Szép és jó a Polaris,de már kezd elfáradni.Persze a semminél jobb. GCN talán egy zsákutca,csak még nem tudni hány kanyar van benne.
Nvidia meg kiadott egy félgenerációt drágán,hisz tudta hogy nincs válasz a Turing -ra. Addig meg ráérnek fejleszteni tovább, és 7nm -en egy jobb Turing 2.0 fognak a vásárlók kapni. A mostani amolyan erődemonstráció, itt van a RT ami majd jobb is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Richard Burns Rally
- Milyen házat vegyek?
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest