Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax
üzenetére
Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.
Ezt amikor en probaltam harom eve meg biztosan bugos volt. Adott szerian belul (ez ket 7850 volt) a ket legjobb hutesu kartyam volt (HIS ICEQ, PowerColor PCS+). Eltero gyartoktol, mert amikor megvettem a masodik kartyat gyakorlatilag az elsot nem lehetett kapni ertelmes boltbol.
Elonye annyi van, hogy egyel kevesebb dolog, ami ossze tud akadni a tobbivel.
Memtuning mondjuk szvsz annyira nem fajo pont, VCore mar jobban. Ujabb szeriakat mondjuk nem tudom hogy allnak, a sajat Hawaii Matrix Platinumnal tesztnel 1.35ig mentem epitett vizen es programbol meg lehetett volna neki adni tobbet, csak az mar vizzel se lett volna biztonsagos forumos tapasztalatok alapjan. Egyreszt a fesz, masreszt ~350+W azert epitett vizzel is sok. CFben mondjuk nem probaltam a kartyakat huzni, bar az arrol is szol, hogy nem vagyok hajlando egy Mora3t rakni a gep moge, 900Wra meg mar az kene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest