Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, beszéljünk őszintén és világosan. Ez az egész Nv grid meg shield projekt nem szól másról, minthogy be vannak tojva, hogy x86 licensz híján esetleg kiszorítják őket a diszkrét VGA piacról. Nem a játékosoknak (nekünk) lesz ez jó, hanem nekik.
Az élvezetes játékhoz jó válaszidő kell. Márpedig ez neten nem garantált. Én már a CF +16ms lagjától a falra másztam konkrétan. Mi lenne egy ilyen felhő 100ms-je... Persze, az egyszeri vérpistikének biztos jó lenne, de aki tényleg szeret játszani, főleg pörgősebb játékokat, annak biztosan nem.
Nekem az elmúlt évek legjobb fejlesztése a Mantle volt, végre közvetlenebbé vált jóval az irányítás (ugye a kisebb input lag-->közvetlenebb irányítás), eszement jó volt BF4-ben kisebb lag-al lövöldözni.
Ja, igen, és az előfizetési modell is eléggé nem pálya nekem, jobban szeretem megvenni a játékokat és a saját gépemen akkor és annyit játszani, amennyit szeretnék. Borzalmas bosszantó, ha éppen lenne fél órám játszani, és éppen túlterhelt a felhő, és "Please try again later".
Kösz, kihagyom.(#6731) Asbee: Nv-nél is rendszeresen kerülnek elő (ezeknél lényegesen súlyosabb) bakik, csak valahogy a zöld oldal gyorsabban felejt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Probléma DVD/CD íróval
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kösz, kihagyom.