Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
üzenetére
"Azért vagytok viccesek egyébként a károgásotokkal, mert ezt kivétel nélkül minden API-váltáskor sikerül eljátszani."
Ezt már több (DX12 védő AMD-s) szájból hallottam. Szerintem ez téves. Egyszerűen nem lehet összehasonlítani a DX9-10-11 váltásokkal a mostanit. Eddig nem volt low level, most az. Óriási különbség, ezért is alma és körte a kettő. Lényegében egészen idáig csak foltozgatták a korábbit, most viszont teljesen új koncepció az egész.
Személy szerint én nem szidom a DX12-őt, de ami most van az nulla. A felelősség inkább ott van, hogy itt a hype-nak volt egy nagy alapja, pont ez a koncepcióváltás. Ezért vártunk olyan sokat ettől most, az eddigi DX váltásokhoz képest. Ehhez képest majdnem nulla még az eredmény. Pont azért, mert még egy igazi pure DX12 motort se láttunk, ami tényleg jó lenne (AOTS szánalom). Persze idő idő és idő, csak ez most nagy égés az AMD-nek, hiszen már rég kellene lennie egy nagy adag DX12 játékszettnek, olyan demókkal amik DX11-ben el se indulnak kb és valódi előrelépést hoznak (Nekem játék se kell egyelőre, csak valami only DX12 demo) - ehhez képest a DX12 lassan egy szitokszóvá fajul, mert kb nyűglődés, és inkább a low level hátrányai, mellékhatásai és bugjai jöttek elő eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest