Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Yutani
üzenetére
Az elmúlt három évben 4 vgán összesen pártízezer forint pluszban jöttem ki, csak mert nagyon átgondoltam, hogy mit vásárolok. Meg persze sokat segített ebben a dollár időszakos erősödése, ami felverte a magyar használtpiaci árakat. Nem, nem ez az életem értelme, nem, nem is ebből élek, és még csak nem is szorulok rá. Csak egyszerűen spúr vagyok. Most is addig számolgattam, amíg a 1070-ről indulva egészen a 470-ig faragtam a vgát. Ott láttam azt, hogy fél-háromnegyed év múlva kb egy-kétezer bukóval fogom tudni eladni, hacsak nem jön forinterősödés. Majd akkor veszek egy használt 1070-et. És párezer forintért fél évig béreltem egy 470 szintű kártyát. Jöhet a kő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest