- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #469 üzenetére
sajnos, de remélem a jövőben másképp lesz, és majd emiatt fellendül a proci piac (amd-intel versengés miatt)
norbert1998
tudom, tudom
szeretnék is venni egy ssd-t minnél előbb, de max talán novemberre lesz annyi pénzem
sajnos érettségi ballagásából befolyt pénz már ki is folyt a kezem közül, és nem dolgozok még, mert még tanulni szeretnék (enyhe túlzás, inkább kell)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
ez igaz
én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7
már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #459 üzenetére
csak sz*rul rakta fel, elcsúsztak a kódok
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #455 üzenetére
ezek voltak beállítva, nálam ez simán a maximum rakás eredménye, atnéztem kétszer is, és ugyanez
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
akkor milyen beállításokon nyomtátok ? én maximum, fullhd teljes képernyő
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #179 üzenetére
amúgy akkor bocsi
de attól még jöhetnek a progik
olyanra gondolok legalábbis táblázat tekintetében, mint amit a prohardver használ
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Petykemano #139 üzenetére
hasonlítani tényleg nem érdemes, az amd a szegény emberek platformja, olcsó pénzért kapsz viszonylag egy erős procit
-
pzolika9512
aktív tag
én is jövök nemsokára
dobok fel eredményt majd, athlon 860k-ról
7850 társaságában
Aktív témák
Hirdetés
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest