- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #469 üzenetére
sajnos, de remélem a jövőben másképp lesz, és majd emiatt fellendül a proci piac (amd-intel versengés miatt)
norbert1998
tudom, tudom
szeretnék is venni egy ssd-t minnél előbb, de max talán novemberre lesz annyi pénzem
sajnos érettségi ballagásából befolyt pénz már ki is folyt a kezem közül, és nem dolgozok még, mert még tanulni szeretnék (enyhe túlzás, inkább kell)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
ez igaz
én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7
már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #459 üzenetére
csak sz*rul rakta fel, elcsúsztak a kódok
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #455 üzenetére
ezek voltak beállítva, nálam ez simán a maximum rakás eredménye, atnéztem kétszer is, és ugyanez
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
akkor milyen beállításokon nyomtátok ? én maximum, fullhd teljes képernyő
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #179 üzenetére
amúgy akkor bocsi
de attól még jöhetnek a progik
olyanra gondolok legalábbis táblázat tekintetében, mint amit a prohardver használ
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Petykemano #139 üzenetére
hasonlítani tényleg nem érdemes, az amd a szegény emberek platformja, olcsó pénzért kapsz viszonylag egy erős procit
-
pzolika9512
aktív tag
én is jövök nemsokára
dobok fel eredményt majd, athlon 860k-ról
7850 társaságában
Aktív témák
Hirdetés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest