Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
"hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre " dehogy tennéd! vagy ha igen, akkor hülye lennél!
Mégpedig azért, mert ha van egy 10900K-d akkor azt jelenleg akármilyen másik procira hülyeség lenne lecserélni (pláne ha lapot is kell cserélned) buknál egy csomó pénzt vele. És mindezt miért? Mert 1%-al több teljesítményt kapsz? ugyanmár ...A másik, hogy rengeteg fanboynál látom ezt a "én most álltam át a másik oldalról erre, mert a másik olyan szar volt" vagy pedig a "bármikor átállok a másik oldalra ha az jó lesz, de nem az, és sosem lesz az" hozzáállást.
Az egész arról szól, hogy valaki valamikor valamelyik oldal mellett letette a voksát, és korábbi döntését védeni akarja, és amikor ez támadva van úgy érzi az identitása van támadva. Egyébként használod munkára is a gépet vagy csak játszol?Szerintem az igazi nyerő hozzáállás az, mikor a keretösszegből a lehető legjobbat próbálod meg kihozni. Én most nemrég egy 4330-as Intelt cseréltem. Ryzent akartam, de felszökkent az ára eléggé
úgyhogy azt mondtam : jó, akkor Intelem lesz megint. És lett a 10400F. Ettől még szerintem az AMD is remek CPU-kat gyárt, és annak szurkolok, hogy folyamatosan minél szorosabb verseny legyen a két gyártó között, mert abból profitálunk mi vásárlók.
Aktív témák
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
úgyhogy azt mondtam : jó, akkor Intelem lesz megint. És lett a 10400F. Ettől még szerintem az AMD is remek CPU-kat gyárt, és annak szurkolok, hogy folyamatosan minél szorosabb verseny legyen a két gyártó között, mert abból profitálunk mi vásárlók.