- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #2274 üzenetére
nem. a z490 viszi a rocket laket is. de ez a z sorozatos árra hivatkozás sem űl teljesen. Ugyebár K-s procihoz nem veszünk B-s lapot. de egyet nem kéne elfelejteni. K-s procikat csak az olyan megszállottak vesznek mint te meg én. az átlag usereknek és felhasználóknak kis gamereknek elég a sima is. ahhoz meg nem kell z-s lap. és az ár érték megint csak dübörög.
És csak hogy döbbenj a z-s lapommal a 10700k-mal még a HT is kikapcsoltam elég a 8 mag 8 szál mert egyre több vírus és adathalász szar bújik meg a ht szálak vezérlése között és lopkodná az adataimat vagy ki tudja mit akar tönkretenni. És mivel nem egész nap renderelek még csak észre sem vettem a különbséget még a gémek alatt sem. biztos pedig van pár fps de leszarom. Na ehhez mit szólsz?
Ja ? -15 fok és (max 55 ig megy cine alatt is) és wattban is gondolom barátibb a cumó.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest