Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
laxius_
tag
Szerintem az AMD jobbat tud mint az Intel. De ez nem kerdeses. Ne halgass az eladokra, sokszor rossz tanascot adnak. Nekem is parszor elofordult. Kelle errol egy kulon topik.
Amugy szerintem PECS-en a legdurvabb ilyen szinten az a bolt ami a széchenyi téren van kicsit lefele, es fel kell menni az emeletre. Ilyen zugbolt . Az elado a tpben vasarol es eladja sokkal dragabban. Es megel. Es en ezt nem hiszem el! Hogy ezt meg lehet csinalni, en meg csak tengodok. Nem ugrik be a bolt neve. Narisarga a tablaja. Egy negyvenes faszi a boltos de teljesen keszen van! :)) Ha rohogni akarok mindig felmegyek!
Egy kerdes.
Keso egy sulit ujra elkezdeni 23evesen?
Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest