Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Azért nem a Quadrosított NVidiára gondoltam, mert az nekem drága. És a 3DMaxot is csak hobbi szinten nyomom. Túl nagy dolgokkal nem kísérletezem egyelőre, de mire eljutok arra a szintre, hogy komolyabb kártya kellene, addigra valószínű, hogy lesz is.
A lényeg lényege, hogy nem a piacon lévő leggyorsabb alkatrészekből szerettem volna építkezni, hanem egy költséghatékony megoldásban gondolkodtam, aminek a teljesítménye elfogadható, és még egy darabig számomra megfelel!
Az megint egy szempont lehet, hogy most az xy fájlt 3.00perc alatt rendereli le a Max, de nekem az sem gond, ha 3.25-ig tart. Persze jobb, és kényelmesebb ha hamarabb végez, de ez nekem nem ér meg több 10.000 pénzt.
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Házi hangfal építés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest