- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
#35434496 #7697 üzenetére
Számomra is fura...
De elvileg lesz vmi áresése a 7 es szériának.
Ha úgy nézzük hogy most már lehet 92-95 ért kapni a 7970 et és ez még esni fog, akkor nem lehetetlen az a 90 ezer.Logikusan számolva ez jön ki... de mint írtam lehet hogy a boltok még többet rátesznek.. :S
-
Vistaboy
veterán
válasz
#35434496 #7663 üzenetére
Jobban Gamepodos vagyok, nem Prohardveres, így egyelőre én sem tudok többet nálatok. Amint kiderült, Abu85 biztos megírja majd a pontos információkat, technológiai kérdésben őt keresd...
Szerintem olyan 150-160K környékén lehet minimum gondolkodni, általában akörül indulnak a csúcskártyák, 200K-t már nekem sem ér meg. De majd még kiderül, mert ha rámegy az áfa, béfa, céfa... majd meglátjuk. Nem érdemes kapkodni az első példányokért, karácsony környékére rendeződik a dolog, addigra kiderülnek az árak és mindenki eldöntheti, mit akar venni.
(#7667) Thrawn: Nem is most mondtam, hanem amint megoszthatja majd azt velünk.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
#35434496 #7654 üzenetére
Abban benne van a Battlefield 4 is, ami engem speciel totál hidegen hagy, inkább megvárom a Sapphire saját kiadását, melyekhez adják a Never Settle Forever csomagot.
Mivel Karácsony előtt úgysem lesz rá pénzem, így addig majd rendeződnek az árak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged