Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Na, volt idom tesztelni, nem akartam addig mig a ram meg nem erkezik, meg mig be nem tudom epiteni a vizes cuccokkal a házikóba.
Az X370-es alaplapom Windows 10-es legfrisebb verziojaval Bootoltam szépen, de kaptam egy Network04.sys BSOD-ot.
Hwinfo is fals ertekeket adott, na mondom gyaluljuk le szepen a Wint. Letoltottem a Media Creation Toolsal a legfrisebb Windows 10 Home N-t, rufussal Uefi GPT-t letrehozva. Majd bootolok szépen, (IMMOU-t nem kelett kikapcsolnom, sőt semmit tiltanom) kimentem a konyhába összedobni egy szendvicset, (nem tulzok) 4 percet lehettem kint, mikor visszaérek már asztalt látom és fel is van téve a Win. Gyorsan be a hálozati eszkozokhoz, letiltani mind a 2 adaptert.
Feltettem a legfrisebb illesztoket, a Chipset driverrel szivtam, ha fejen álltam akkor sem akart elindulni a telepito
. Aztán rájottem a trukkre, eloszor telepitenem kellett a VGA Crimson Drivert, na és az tudta előhivni a Chipset drivert, probléma megoldva.
Hamarosan hőfokok. Tesztprogikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Aztán rájottem a trukkre, eloszor telepitenem kellett a VGA Crimson Drivert, na és az tudta előhivni a Chipset drivert, probléma megoldva.