Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Na, volt idom tesztelni, nem akartam addig mig a ram meg nem erkezik, meg mig be nem tudom epiteni a vizes cuccokkal a házikóba.
Az X370-es alaplapom Windows 10-es legfrisebb verziojaval Bootoltam szépen, de kaptam egy Network04.sys BSOD-ot.
Hwinfo is fals ertekeket adott, na mondom gyaluljuk le szepen a Wint. Letoltottem a Media Creation Toolsal a legfrisebb Windows 10 Home N-t, rufussal Uefi GPT-t letrehozva. Majd bootolok szépen, (IMMOU-t nem kelett kikapcsolnom, sőt semmit tiltanom) kimentem a konyhába összedobni egy szendvicset, (nem tulzok) 4 percet lehettem kint, mikor visszaérek már asztalt látom és fel is van téve a Win. Gyorsan be a hálozati eszkozokhoz, letiltani mind a 2 adaptert.
Feltettem a legfrisebb illesztoket, a Chipset driverrel szivtam, ha fejen álltam akkor sem akart elindulni a telepito. Aztán rájottem a trukkre, eloszor telepitenem kellett a VGA Crimson Drivert, na és az tudta előhivni a Chipset drivert, probléma megoldva.
Hamarosan hőfokok. Tesztprogikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest