Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem értem az ironikus hangnemet, nem kell felkapni a vizet. Nem állítottam, hogy szar az egész. Azt mondtam, hogy szerintem nem a legjobb út, amit most járnak, és nem azért, mert hülyék, hanem mert belemennek egy felesleges órajel versenybe, amiből alig profitál az átlag user. Én nem tudom, Te mivel hűtöd egyébként, de ha nyomsz egy cinebench-et, nálam 40 fokról alapból 60 fok fölé ugrik két pillanat alatt, ha be van kapcsolva a PBO, pedig víz van rajta. Mondhatnád, hogy szarul beállított ventilátor profil, de elárulom, hogy ha defaultban hagysz mindent, akkor már egy browser nyitásra is felüvölt a ventilátor, de tény, hogy akkor csak 58 fokra ugrik fel, cserébe olyan alapzaj van, hogy besz*rsz.
Ha ezeket a kilengéseket áthidalva magasabb hőfokhoz adod a magasabb ventilátor fordulatszámot, a reakcióidőt pedig az alapvető nulláról 2.6 sec-re teszed, akkor meg már az a helyzet, amit vázoltam. Ezen nem segít semmilyen windows-os profil, de nem is tudna, hiszen a PBO képes 0.800 vcore-ról egy pillantás alatt 1.4XX-re pakolni, és ez a fő gond.
Még egyszer mondom, nem azt írom, hogy szar az egész. Azt írom, hogy felesleges ennyire kiélezni ALAPESETBEN, mert sokaknak okoz ez gondot alig 5-6 százalék pluszért. Akinek erre szüksége van, majd tuningol.
És igen, lehet, hogy alaplap függő is a dolog, meg UEFI függő is, ez biztos. De úgy néz ki, a legtöbb ASUS így viselkedik, csak olvass vissza néhány oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Adobe Indesign
- Projektor topic
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest