Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz wwenigma #4849 üzenetére

    Nem értem az ironikus hangnemet, nem kell felkapni a vizet. Nem állítottam, hogy szar az egész. Azt mondtam, hogy szerintem nem a legjobb út, amit most járnak, és nem azért, mert hülyék, hanem mert belemennek egy felesleges órajel versenybe, amiből alig profitál az átlag user. Én nem tudom, Te mivel hűtöd egyébként, de ha nyomsz egy cinebench-et, nálam 40 fokról alapból 60 fok fölé ugrik két pillanat alatt, ha be van kapcsolva a PBO, pedig víz van rajta. Mondhatnád, hogy szarul beállított ventilátor profil, de elárulom, hogy ha defaultban hagysz mindent, akkor már egy browser nyitásra is felüvölt a ventilátor, de tény, hogy akkor csak 58 fokra ugrik fel, cserébe olyan alapzaj van, hogy besz*rsz.

    Ha ezeket a kilengéseket áthidalva magasabb hőfokhoz adod a magasabb ventilátor fordulatszámot, a reakcióidőt pedig az alapvető nulláról 2.6 sec-re teszed, akkor meg már az a helyzet, amit vázoltam. Ezen nem segít semmilyen windows-os profil, de nem is tudna, hiszen a PBO képes 0.800 vcore-ról egy pillantás alatt 1.4XX-re pakolni, és ez a fő gond.

    Még egyszer mondom, nem azt írom, hogy szar az egész. Azt írom, hogy felesleges ennyire kiélezni ALAPESETBEN, mert sokaknak okoz ez gondot alig 5-6 százalék pluszért. Akinek erre szüksége van, majd tuningol.

    És igen, lehet, hogy alaplap függő is a dolog, meg UEFI függő is, ez biztos. De úgy néz ki, a legtöbb ASUS így viselkedik, csak olvass vissza néhány oldalt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák