Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Bib #36498 üzenetére

volt/van sok ramom, nem az volt a gond, a cpu
    teszteltem én elég vga-val a forzát ( :
    és tegyem hozzá, 3100 után csak átpattintottam a 3800x-et, ugyanaz a rendszer, és végre azt láttam amit akartam, szóval nem off ez
    ram külön téma, részemről abból is 32gb ha játék, ne legyen szűk keresztmetszet, tudhat a 16gb már csúnyákat okozni játéktól függően
    rammal is mértem forzát, gyorsabb ram kicsit növel min. és max fps-en, és ennyi a szerepe - forza pl szereti a sok ramot, kezdetektől 32gb/3000c16-tal teszteltem, később lett 32gb-64gb 3000-3600 c14-c16 -
    nem microlagról beszélek feltétlen, kisebb anomáliák tömkelege
    így írnám le:
    3800x mellett olyan volt mintha kinn ótókáznék' élőben, a többi cpu-val pedig nem
    pl árnyékok, ha belerongyolsz 200-zal egy fába már másképp jeleníti meg a kisebb cpu-val mint 3800-szel
    sok ilyet lehetne sorolni, a hirtelen állapotváltozással egy gyengébb cpu ennél a játéknál nem tud mit kezdeni nyilván nem egy ilyen játék van
    valaki érzékeny ezekre, valaki nem
    ez régi konzolokon is így volt, series s-en már oké, tiszta vicc h kompletten 110e ft körül odaadják
    de ez csak egy játék, ha van az embernek egy kedvence akkor nem vigasztalja, hogy akármilyen it oldalon azt mondták mindenre elég pl egy 3600
    fenti esetben 3080-as vga-ról volt szó, ott már semmiképp sem spóroljunk cpu-n, sem ramon nyilván, ilyen vga árak mellett meg pláne
    és mint mondtam kocázni egy 3100 is jó, abban nincs hiba

Új hozzászólás Aktív témák