-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #20770 üzenetére
Nekem minden jól megy és egyszer csak gondol egyet és fullon megy és restartolni kell mert nem veszi vissza. Gyári hűtővel és a cm kompakt vízzel is. Remélem aida törlés segít.
-
fgabo
tag
Sziasztok!
A következő a gondom: Rog strix b350 lap gondol egyet és elkezdi fullon pörgetni a cpu fant. Valaki találkozott már ilyennel? Legfrissebb bios van fent. Valami megoldás vagy mehet a lap gariba?
Előre is köszönöm -
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #16698 üzenetére
Az valóban jobb csak van akinek megfizethetetlen. Ez viszont elég meggyöző csak késöbb jöjjenek is az újabb cpuk a hozzá füzött gyorsasággal.
-
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #16696 üzenetére
Kezdem úgy érezni hogy én is beszerzek egy r5 1600 -t
Köszönöm -
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #16694 üzenetére
Akkor azt mondjátok jelentős a javulás? Ha a 4690k nál jobb akkor a 8350 nél sokkal jobb. Csak parázok hogy elköltök egy zsák pénzt és nem hoz jelentős javulást.
-
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #16675 üzenetére
Idővel mindenképp. Azért remélem érezhető javulást hoz még így is a jatékokban az fx8350 hez képest...
-
fgabo
tag
válasz
SECTORnooB #16670 üzenetére
Úgy tervezem hogy egy darabig ezzel használom utána váltanék gyorsabbra. Nagyon visszafogná a 2133?
-
fgabo
tag
Sziasztok!
A napokba szeretnék beruházni egy r5 1600-ba. A kérdésem az lenne hogy melyik az az alaplap ami ajánlott ehhez a procihoz? Én az Asus ROG STRIX B350-F Gaming lapot néztem. Corsair 2x8 gb 2133 ramom van hozzá ami benne van a listájában és egy gtx 1060 6gb menne még mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged