- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz
SundownR #26682 üzenetére
Szia!
tanácsként írom, nagyon offtopik. Előre is mondom, semmiképp sem szeretnélek lebeszélni ACER monitorról.
DE:
ACER monitoroknál van egy (típus?) hiba (az én ~80ezres monitoromra igaz, és google keresés szerint még egy-párra): A monitor elfelejti az Overdrive (OD) beállítást ki-be kapcsolásnál (nem áramtalanításnál, csak a sima standby kapcsoló).
Ha megveszed és kibontod, rögtön teszteld le az alábbit:
Overdrive (OD) on - off (offot javaslom)
https://www.testufo.com/ghostingmonitor ki-be kapcsol. Újra teszt. Gép újraindít, újra teszt.
Amennyiben "corona" effektet látsz, ne vacakolj garival, vidd vissza a monitort elállással (14 napos), és rendeld meg újra.
Én nem tettem, ez minden ki-be kapcsolásnál 13 kattos mozdulatot igényel sajnos, de megtanultam együtt élni vele.
Gariztatásnak utánaolvastam, elvileg firmware update kell, amit a gyártó vagy megcsinál vagy nem, jellemzően visszaküldik javítás nélkül, nem szórakozok emiatt ilyennel.
Ugyanez igaz arra is, hogy ha esetleg színes-foltos(nem jut eszembe a neve most kapásból) a kijelző. Nyilván fogalmam sincs, hogy a te monitorod LED-es -e egyáltalán, vagy milyen panel.Remélem segítőszándú a hozzászólásom, jobb lett volna privátban de most már mindegy.
google találat link:
https://community.acer.com/en/discussion/477842/gn276hl-overdrive-keeps-resetting -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SundownR #26676 üzenetére
1. bios fokepernyon mutatja, mileyen frekin megy a memoria, ha egyezik azzalm, amit beallitottal, es stabil is, akkor nincs tovabbi teendo.
2. keydd ugy, hogy az xfr-t kikapcsolod. ( "core performace boost" neven alcazva )
a base clockot elsokorben nenagyon piszkald, koncentralj a szorzo, a feszultsegek es az az llc harmasára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest