- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz
SundownR #26682 üzenetére
Szia!
tanácsként írom, nagyon offtopik. Előre is mondom, semmiképp sem szeretnélek lebeszélni ACER monitorról.
DE:
ACER monitoroknál van egy (típus?) hiba (az én ~80ezres monitoromra igaz, és google keresés szerint még egy-párra): A monitor elfelejti az Overdrive (OD) beállítást ki-be kapcsolásnál (nem áramtalanításnál, csak a sima standby kapcsoló).
Ha megveszed és kibontod, rögtön teszteld le az alábbit:
Overdrive (OD) on - off (offot javaslom)
https://www.testufo.com/ghostingmonitor ki-be kapcsol. Újra teszt. Gép újraindít, újra teszt.
Amennyiben "corona" effektet látsz, ne vacakolj garival, vidd vissza a monitort elállással (14 napos), és rendeld meg újra.
Én nem tettem, ez minden ki-be kapcsolásnál 13 kattos mozdulatot igényel sajnos, de megtanultam együtt élni vele.
Gariztatásnak utánaolvastam, elvileg firmware update kell, amit a gyártó vagy megcsinál vagy nem, jellemzően visszaküldik javítás nélkül, nem szórakozok emiatt ilyennel.
Ugyanez igaz arra is, hogy ha esetleg színes-foltos(nem jut eszembe a neve most kapásból) a kijelző. Nyilván fogalmam sincs, hogy a te monitorod LED-es -e egyáltalán, vagy milyen panel.Remélem segítőszándú a hozzászólásom, jobb lett volna privátban de most már mindegy.
google találat link:
https://community.acer.com/en/discussion/477842/gn276hl-overdrive-keeps-resetting -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SundownR #26676 üzenetére
1. bios fokepernyon mutatja, mileyen frekin megy a memoria, ha egyezik azzalm, amit beallitottal, es stabil is, akkor nincs tovabbi teendo.
2. keydd ugy, hogy az xfr-t kikapcsolod. ( "core performace boost" neven alcazva )
a base clockot elsokorben nenagyon piszkald, koncentralj a szorzo, a feszultsegek es az az llc harmasára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest