- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Ry0K3N #10136 üzenetére
Szerintem is kicsit aggasztó ez a nagyszámú probléma. A memókezeléstől a stabilitáson át a megmagyarázhatatlan hibák és érthetetlen hőfokokig, stb. Nagyon vártam a Zen-t de lehetne kicsit összeszedettebb. Tudom Intel megjelenéseknél is vannak gondok csak az nem nyugtat meg cseppet sem. Kicsit bánom, hogy nem x370-es lapot vettem. Ahogy látom azoknál kevesebb gond van - de tudta a rosseb. Mindegy telepítés már olyan mint cukorbetegnek az inzulin, szar beadni de kell. Szóval ha nem is naponta de 1-2 naponta rendszer újrapakol. Hátha egyszer sikerül - remélem még a következő Ryzen család bevezetése előtt - egy jó kis stabil gépet varázsolni.
-
martin66
senior tag
Köszi a választ.
Ezzel a Rammal én is szemezgettem.(#9041) HavocS
Nekem ár alapján 33 környéke eddig ez a legszimpatikusabb: ASUS PRIME B350-PLUS Alaplap. Aránylag sok memóriát ír támogatva.Hasonló árú mint az Asus, de nincs rajta USB portok: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC . Csak én vagyok nagyon lemaradva, de miért jó ez? Hova dugja az ember az USB-t, nekem mindig minimum 4 USB használatban van hátul az alaplapon.
(#9042) Skynet258
Köszi, de sajnos ezt az alaplapot nem engedhetem meg magamnak. Ezzel a Rammal is szemezgetek: G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZB
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged