- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Dragon3000 #8735 üzenetére
Te se szarral gurigázol; ez fel is tud szállni ennyi lapáttal 🤣
A ház nem egy define r4? Nagyon szerettem, míg el nem váltam (tőle és nejemtől 😖)SectorNooB 8740@ szép. Mondjuk a venti nem túl optimális se irányra, se fél centire a vga grill lapjától. De ilyen hűtőteljesítménnyel valszeg elhúzza 😬
De akkor térjünk a lényegre: négy hőcső (direct CU kivitelben, kb 60cfm légszállítási maximummal) elég lehet egy 4 gigás takarék tuning mellett úgy, hogy nem fogok tojást sütni, vagy felejcsem el és nézelődjek a 6+ szörnyetegek körül?
-
válasz
SECTORnooB #8733 üzenetére
Áh, ez is egy Godzilla, sőt még Godzillább
Elférnek tőle a ramok? -
Háj, a töprengés közepette mondjatok egy csendes, jó és olcsó léghűtőt 2600-hoz lécci! Mármint kinek mi van?
A jelenlegi ninja 3 sajna nem am4 kompatibilis és rohadt nagy dög is (betakarja a ramokat, mint Moszkvát a hó), miközben nem annyira effektív. -
-
Sziasztok,
néztem vannak itt többen a 2500k-hajóban evezve. Mindennapi használatra rendben is van, sőt. Cpu igényes alkalmazások alatt viszont az ősi architektúra azért köhög sajna, játékokban meg alacsony a min fps (a max is
)
Ráadásul asszem az alaplapban frissiben lefosta a lábát az egyik ram foglalat, vagy valamelyik ram maga hülyül, ezt nem volt még időm pontosabban kitalálni, bejglizabálás közben. Így most csak 8G ramom van, pontosabban érthetetlen módon hetet lát a gép.
Pénzt egy forintot sem adnék ki szívesen, de ha muszáj, akkor egy 2600 (non x)+valami B450, 16G Ram ápdétet fontolgatok. Ennek a kedvezőbb fogyasztás mellett lenne észrevehető előnye az öreg i5-tel szemben (VGA: gtx1060 6G, Fullhd, illteve 1440p felskálázás, ahol belefér. No multi. Néha fotosopp)?
Ilyen összehasonlító oldalakat persze én is ismerek, de élő infónak jobban örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest