Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz micafighter #6767 üzenetére

Úgy emlékszem igen, de még egyszer ki fogom próbálni. Az az igazság, hogy ezt már vagy 5-ször eljátszotta velem, elsőre gondoltam nem teszem szóvá ilyen apróság miatt de sokadik alkalom után már nagyon idegesítő főleg mikor még csak félálomban vagyok és úgy marad bekapcsolva a led.

Gondolom arra gondolnál, hogy hiába "Shutdown"-t ír az opció a lejátszóban, hátha valami különbség van a lejátszó általi és a manuális kikapcsolás között, power state ügyileg. Viszont a BIOS-ban a beállítás mellett a hibernációt is említi az érték mellett, azaz alvó, mély alvó és teljes kikapcsolás alatt is ki kellene kapcsoljon a led. Őszintén szólva a hibernációt és az alvást ki sem próbáltam mert nem érint, nem szoktam úgy hagyni a gépet.

Viszont értem mit mondasz, rá fogok próbálni ha még egyszer így járok.

Van még egy furcsaság, ha már itt járok megemlítem: Tegnap este munka után mikor hazaértem világított a LED, de nem foglalkoztam vele, bekapcsoltam, dolgoztam a gépen. Majd gondoltam kicsit állítgatok rajta mert a venti hangja zavaró volt, állítottam a FAN görbéken és ha már a BIOS-ban voltam, megintcsak kikapcsoltam a LED-et az alsó opcióban (mert mikor világít és bemegyek a BIOS-ba, rendesen ON-ra van visszaállítva).
    Majd ma mikor felkeltem azt látom, hogy a kis USB-s órám nem világít ami az alaplapi hátsó USB-re van kötve... Bekapcsoltam a gépet, persze egyből bekapcsolt az óra is, de semmit nem csináltam be sem mentem a BIOS-ba. Munkába menet előtt kikapcsoltam a gépet normálisan és a LED nem világított, az óra viszont igen.
    Szóval ez megint egy rejtély, hogy este mikor kikapcsolt a gép vajon miért vette le a feszt az USB-ről és reggel mikor csak be-ki kapcsoltam és nem állítottam semmit a biosban még csak be sem mentem a biosba akkor miért maradt bekapcsolva az USB? Persze azt szeretném, hogy az óra mindig mutassa az időt de úgy látom ebben a gépben is szellem van. :DDD

Egyébként NAGY köszi amiért foglalkozol a problémámmal! :R

Bocsi amúgy, hogy ilyen körülményes vagyok de vagy valami softweres gond van ami általában orvosolható vagy hw hiba, bármelyik is legyen én nem ezt várnám egy ilyen deszkától. És szerintem nem nevezhető extra igénynek az, hogy ha egyszer valamit beállít az ember a BIOSban akkor az maradjon is úgy.

Új hozzászólás Aktív témák