- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz milan1225 #4262 üzenetére
Szerintem nem, pláne ha 1080P-ba játszol.
Nekem is 2400g van és még egy Vega64-et hajtok vele.
Borzasztó röviden ennyi. 1080P-be a VGA 50-60% közt mozog, a CPU se pörög. Az a baj az AMD procikkal hogy 1080P-be közel se rúgnak labdába az intellel. Pláne ha egy erősebb VGA-t raksz mellé. Az AMD legnagyobb gyengesége még mindig az alacsony órajel. Hátha majd a 3xxx széria kiküszöböli ezt. -
OutSider17
senior tag
válasz milan1225 #1926 üzenetére
Szerintem elégnek kellene lenni-e a gyárinak is tuning nélkül.
Bár én nem szeretem a gyári hűtőket használni! Szeretem azt látni hogy maximum 50foknál meg áll a proci hőmérséklete. Bármilyen felhasználás mellett.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Plague666
tag
válasz milan1225 #1881 üzenetére
Ramból amennyire én tudom a corsair vengeance, gskill ripjaws és hyperx predator 3200-asok napjainkra már mindegyik gyakori lappal mennek.
Egyébként nem teljesen pontosan fogalmaztam, hogy pl a mortarral nem megy. Tudna menni, dvi vga átalakítóval pl, de minek dobnál ki 2 ezer ft-ot átalakítóra, inkább veszi az ember azt a lapot, amin a szükséges csati van.
Amúgy muszáj a micro atx lap? Van a bazooka-mortar árában msi pc mate, atx méret, vga csati is van rajt. Annyi h nem világít szanaszét. -
Plague666
tag
válasz milan1225 #1877 üzenetére
Az a kérdés, hogy videókártyád lesz e mellé, és mikor? És a monitorod milyen? Elmondom miért lényeg:
- ha vga(dsub) monitorod van akkor a mortar nem jó, nincs rajt vga csatlakozó, csak a karidról mehet a monitor.
-ha dvi monitorod van akkor bármelyik jó
- ha freesynces monitorod van vagy tervezed, akkor tudni kell hogy az adott moncsi milyen csatlakozón át tzd freesyncezni. A régebbiek displayporton át, ez csak a mortaron van. Az újabbak hdmi-vel is képesek a freesyncre, ekkor bármelyik alaplap jó
Illetve a mortar javára szól az usb type c csatlakozó, ami állítólag majd a jövőben sztár lesz. Valamint a mortarnak optikai hangkimenete is van. Én ebből a háromból a mortart választanám a displayport és az usb-c miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest